Igazságügyi  szakértés
Agrár

Igazságügyi szakértés »

Az igazságügyi szakértő az a személy, aki a bíróság, ügyészség, rendőrség, illetve a jogszabályokban meghatározott más hatóság kirendelése, továbbá megbízás alapján elősegíti egy eljárás agrár szakmai jelleg… Elolvasom “Igazságügyi szakértés”
10 Júl, 2013
923
Szerző Dr. Kiss István
Teendők szakterületenként (Hadászat és rendészet)
Környezetvédelem

Teendők szakterületenként (Hadászat és rendészet) »

A hadászat és rendészet szakterület sokat tehet a környezetvédelemért. És nem csak arra gondolok, hogy a hadsereget kivezénylik a nagyobb árvizekhez, homokzsákokkal megerősíteni a gátakat, hanem még sok más teendőr… Elolvasom “Teendők szakterületenként (Hadászat és rendészet)”
12 dec, 2012
1378
Rendőrségtörténeti Múzeum
Turizmus és vendéglátás

Rendőrségtörténeti Múzeum »

A múzeum elődjét, a Bűnügyi Múzeumot 1908-ban alapította a Budapesti Rendőr-főkapitányság. 1918-ban már több mint 10 000 tárgy és eszköz alkotta a gyűjtemény anyagát, mely a II. világháború során szinte teljesen… Elolvasom “Rendőrségtörténeti Múzeum”
28 máj, 2012
1329
Szerző Kirándulástervező
Honvédelmi,- rendvédelmi szerkesztőket keresünk
Hadászat és rendészet

Honvédelmi,- rendvédelmi szerkesztőket keresünk »

Szakmai szerkesztőket keres honvédelmi,- és rendvédelmi témákban Magyarország legnagyobb szakmai blogmagazinja. Cégünk az on-line médiában, online termékek értékesítésében és a webprogramozásban úttörő… Elolvasom “Honvédelmi,- rendvédelmi szerkesztőket keresünk”
25 ápr, 2012
918
Szerző Dr Pálvölgyi Benedek
Gepárd M1 helyett TKB-022PM
Hadászat és rendészet

Gepárd M1 helyett TKB-022PM »

Gepárd M1 helyett TKB-022PM Igen, tudom, hogy péntek van. Nem, nem voltam kómában és nem töltöttem halottként az elmúlt pár napot adózási okokból, más történt, amit inkább nem részletezek. Amúgy meg ha valaki tudna… Elolvasom “Gepárd M1 helyett TKB-022PM”
3 dec, 2010
2056
Szerző