Mit tehet egy cég? (Pályázat és ösztöndíj)
Környezetvédelem

Mit tehet egy cég? (Pályázat és ösztöndíj) »

Mit tehet egy cég pályázat és ösztöndíj témában? Sokat. Meghirdethet pályázatokat (akár környezetvédelmi témában is), hirdethet ösztöndíjas állásokat (pályakezdőknek szoktak néha ilyen ajánlatokat hirdetni),… Elolvasom “Mit tehet egy cég? (Pályázat és ösztöndíj)”
27 nov, 2012
1043
Mit tehet egy cég? (Környezetszennyezés)
Környezetvédelem

Mit tehet egy cég? (Környezetszennyezés) »

Mit tehet egy cég a környezetszennyezések ellen? Először is: köteles megelőzni a szennyezéseket, amennyire csak lehet. Az alapelvek kb. megegyeznek a hulladékgazdálkodási elvekkel: első a megelőzés, a másodi… Elolvasom “Mit tehet egy cég? (Környezetszennyezés)”
20 nov, 2012
893
Növekszik a termelői piacok szerepe
Agrár

Növekszik a termelői piacok szerepe »

A VM. Sajtóiroda közleménye alapján elsősorban a jogi, de a szükséges anyagi háttér biztosításával is támogatja a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM), hogy az országban minél több helyen jöjjön létre termelői piac… Elolvasom “Növekszik a termelői piacok szerepe”
8 okt, 2012
950
Szerző Dr. Kiss István
Élelmiszerklub…
Agrár

Élelmiszerklub… »

Élelmiszerklub Műhely – III. Mi is az a magyar élelmiszer? dátum: 2012.02.22. helyszín: Hotel Ibis Budapest Centrum Program 12,30-13,00 – Regisztráció 13,00-13,15 – Hazai fogyasztók, hazai élelmiszere… Elolvasom “Élelmiszerklub…”
20 feb, 2012
851
Szerző Dr. Kiss István
Bizalmi ügy
Gazdaság és üzlet

Bizalmi ügy »

“Mondottam, ember küzdj és bízva bízzál!” A téma kapcsán ez a sokszor emlegetett Madách Imre – Az ember tragédiája idézet jut először eszembe. Bízva bízni, igen érdekes szókapcsolat, amit mai világunkban egyre kevesebbszer… Elolvasom “Bizalmi ügy”
19 feb, 2012
827
Szerző
Szakértelem és bizalom
Média és marketing

Szakértelem és bizalom »

Ma a bloggerközösség két legfontosabb összetartó erejéről, a szakértelemről és a bizalomról lesz szó. Leginkább arról, hogy bízzunk egymás szakértelmében! Blogmagazinunkban szinte minden területen vannak szakemberek,… Elolvasom “Szakértelem és bizalom”
19 jan, 2012
996
Számvetés a zöldség-gyümölcs ágazatunk helyzetéről
Agrár

Számvetés a zöldség-gyümölcs ágazatunk helyzetéről »

Értéket és munkahelyet teremt a zöldség-gyümölcs ágazat Magyarországnak minden adottsága megvan a kertészeti ágazat fejlesztésére – jelentette ki V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár a Magyar… Elolvasom “Számvetés a zöldség-gyümölcs ágazatunk helyzetéről”
21 dec, 2011
863
Szerző Dr. Kiss István
Nem ismerjük az élelmiszer védjegyeket…
Agrár

Nem ismerjük az élelmiszer védjegyeket… »

Nem bíznak a vásárlók a magyar védjegyekben. Ez derült ki egy ezer fős kutatásból, amelyet a Kaposvári Egyetem marketing tanszéke irányított. A kedvezőtlen eredménynek az az oka, hogy túl sok magyar termékre utal… Elolvasom “Nem ismerjük az élelmiszer védjegyeket…”
21 aug, 2011
893
Szerző Dr. Kiss István