Gazda Hírek röviden…
Agrár

Gazda Hírek röviden… »

Tájékoztató az MVH átszervezéséről A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) átszervezése nem veszélyezteti az agrártámogatások jövő évi kifizetését, a Miniszterelnökség az Európai Bizottsággal (EB)… Elolvasom “Gazda Hírek röviden…”
7 okt, 2016
1066
Szerző Dr. Kiss István
Magyar Olajipari Múzeum
Turizmus és vendéglátás

Magyar Olajipari Múzeum »

A Magyar Olajipari Múzeum országos gyűjtőkörű szakmúzeum, melyet 1969-ben alapítottak azzal a céllal, hogy gyűjtse, feldolgozza, kiállításain és kiadványaiban bemutassa a magyarországi szénhidrogénipar töb… Elolvasom “Magyar Olajipari Múzeum”
13 máj, 2013
1208
Szerző Kirándulástervező
Nyugat-dunántúliak előnyben!
Környezetvédelem

Nyugat-dunántúliak előnyben! »

Egy győri és egy zalaegerszegi állásajánlatot mutatok be. Győrben egy Reed nevű cég keres munkaerőt a CV-online oldalon EHS koordinátor állásra. (A hirdetésből nem derül ki, hogy a Reed már a munkáltató cég, vagy csak… Elolvasom “Nyugat-dunántúliak előnyben!”
18 jan, 2013
909
Mór, Zalaegerszeg, Budapest
Környezetvédelem

Mór, Zalaegerszeg, Budapest »

A címben felsorolt 3 városban találtam most állásajánlatokat, az egyiknek ma van a jelentkezési határideje! Van közte ipari és állami munkahely, különböző végzettségeket kérnek, és különböző munkakörökben kell… Elolvasom “Mór, Zalaegerszeg, Budapest”
23 aug, 2012
981
Környezetvédelmi tanácsadó mérnök (Zalaegerszeg)
Környezetvédelem

Környezetvédelmi tanácsadó mérnök (Zalaegerszeg) »

A szakterület 1045. bejegyzése egy zalaegerszegi környezetvédelmi tanácsadó mérnök állás a Szakibázisból: http://www.szakibazis.com/m/job/v/Kornyezetvedelmi-tanacsado-mernok-allas/.… Elolvasom “Környezetvédelmi tanácsadó mérnök (Zalaegerszeg)”
24 Júl, 2012
886
A zalaegerszegi ökobusz
Környezetvédelem

A zalaegerszegi ökobusz »

Üzembe állt szerdán a zalai megyeszékhely első sűrített gázzal működő autóbusza – írja a Zalai Hírlap. A buszt helyi járatnak szánták és 150 személyes, alacsony padlós, a mozgáskorlátozottakat rámpával is… Elolvasom “A zalaegerszegi ökobusz”
5 Júl, 2012
1236
Szerző
Turisztikai ajánló: Magyar Olajipari Múzeum
Turizmus és vendéglátás

Turisztikai ajánló: Magyar Olajipari Múzeum »

Legfrissebb kirándulási ajánlatunk:Magyar Olajipari MúzeumNyugat-Dunántúl régió – Zalaegerszeg Szabadtéri kiállítási terület, Zalaegerszeg A Magyar Olajipari Múzeum országos gyűjtőkörű szakmúzeum… Elolvasom “Turisztikai ajánló: Magyar Olajipari Múzeum”
4 máj, 2012
1037
Szerző Kirándulástervező
Aranygyapjas szálláshely Mária Magdolna védelmében
Turizmus és vendéglátás

Aranygyapjas szálláshely Mária Magdolna védelmében »

Zala megye székhelye egyike hazánk legvirágosabb településének, melynek elismeréseképpen az Arany Rózsa-díj büszke tulajdonosa. A Zalai-dombság ölelésében fekvő város páratlan természeti környezete vonz… Elolvasom “Aranygyapjas szálláshely Mária Magdolna védelmében”
10 nov, 2011
1062
Szerző
A Fábry-avagy hogyan lettem paparazzi
Turizmus és vendéglátás

A Fábry-avagy hogyan lettem paparazzi »

Fábry Sándorral riportot készíteni elég izgalmas kihívás. Egyrészt, mert nem könnyű szóhoz jutni mellette, és igazából van annyira rutinos, hogy arra, és úgy válaszol, amire ő szeretne, másrészt egy vidéki fellép… Elolvasom “A Fábry-avagy hogyan lettem paparazzi”
23 okt, 2011
1059
Szerző szilvia.mihaly