Környezetvédők 7 pontja
Környezetvédelem

Környezetvédők 7 pontja »

Mi az a 7 dolog, amit te is könnyedén megtehetsz a környezet védelméért és ezáltal jobbá teheted a világot? 1.  Javítsd otthonodban az energiahatékonyságot, és csökkentsd az energiafelhasználást. Használ… Elolvasom “Környezetvédők 7 pontja”
2 okt, 2012
2104
Szerző kornytech
Magyar sikerek a napenergiát hasznosító innovatív házak versenyén
Környezetvédelem

Magyar sikerek a napenergiát hasznosító innovatív házak versenyén »

Már két díjat is nyert a nemzetközi Solar Decathlon Europe 2012 versenyen a BME diákjaiból álló magyar csapat által készített kizárólag napenergiát hasznosító könnyűszerkezetes épület – és még nincs… Elolvasom “Magyar sikerek a napenergiát hasznosító innovatív házak versenyén”
23 Sze, 2012
1237
Szerző kornytech
Felhívás öko-innováció támogatására…
Agrár

Felhívás öko-innováció támogatására… »

Az EU Versenyképességi és Innovációs Keretprogramjának (CIP) és a Vállalkozási és Innovációs Programjának célja a vállalati innováció bármely formájának támogatása, fejlesztése. Ennek kapcsán a Bizottság közzétet… Elolvasom “Felhívás öko-innováció támogatására…”
14 aug, 2012
1079
Szerző Dr. Kiss István
U4 Program…
Agrár

U4 Program… »

Folytatódik a nemzetközi szinten nagy népszerűségnek örvendő U4energy program melynek keretein belül az iskoláknak lehetőségük van, hogy bemutassák a fenntarthatóbb jövő elérése érdekében tett erőfeszítéseik… Elolvasom “U4 Program…”
1 máj, 2012
818
Szerző Dr. Kiss István