Szabadtéri rendezvények környezeti hatásai
Környezetvédelem

Szabadtéri rendezvények környezeti hatásai »

A múlt héten keveset voltam a Felsőfokon közelében, inkább a Veszprémi Egyetemi Napokat látogattam meg. (Bloggerélet című blogomban erről szól a legutóbbi 12 bejegyzés, de nem mindet én írtam… A kapcsolód… Elolvasom “Szabadtéri rendezvények környezeti hatásai”
7 máj, 2013
2011
Ufohangár-élménybeszámoló
Média és marketing

Ufohangár-élménybeszámoló »

Ufo-hívők és sci-fi rajongók figyelem!!!!! Megnyílt Budapest legújabb látványossága, az Area 51 project a 3-as metró forgách utcai megállójánál. Az egykori Láng gépgyár egyik elhagyott épületének felújítás… Elolvasom “Ufohangár-élménybeszámoló”
10 nov, 2012
1070
Szerző Dr Pálvölgyi Benedek
Nyaralnék, de nincs pénzem – nyaralási tippek/2.
Oktatás

Nyaralnék, de nincs pénzem – nyaralási tippek/2. »

Kettő az egyben – nyaralás és munka Kivit szedne Új-Zélandon vagy hajózna az óceánokon, netán medvéket számlálna az amerikai Yellowstone Nemzeti Parkban? Ha elvesztette állását, ne csüggedjen, önkéntesk… Elolvasom “Nyaralnék, de nincs pénzem – nyaralási tippek/2.”
19 jún, 2012
1331
Szerző Sinkovics Beatrix
Húsvétolj Ausztráliában!
Oktatás

Húsvétolj Ausztráliában! »

Ausztráliában nem nagyon kedvelik a húsvéti nyulakat, sőt egyáltalán a nyulakat. Ezért az elmúlt években az erszényes nyúl, a Bilby vette át a házinyúl szerepét az ausztrál húsvét szimbolikájában. Így a csokinyuszik… Elolvasom “Húsvétolj Ausztráliában!”
3 ápr, 2012
1181
Szerző Sinkovics Beatrix
Paul Kalkbrenner Budapesten
Média és marketing

Paul Kalkbrenner Budapesten »

2011. november 10. este 20.00 Budapest Syma Csarnok „A” pavilon     A most divatos valóságshow sztárokkal ellentétben Paul Kalkbrenner egy élő bizonyíték arra, hogy hosszú távú sikert csak lépésről-lép… Elolvasom “Paul Kalkbrenner Budapesten”
6 nov, 2011
834
Szerző Dr Pálvölgyi Benedek
Írország fővárosa, Dublin
Turizmus és vendéglátás

Írország fővárosa, Dublin »

Írország Európa észak-nyugati részén és harmadik legnagyobb szigetén, az Ír-szigeten található állam. A sziget északi része (hat megye) brit fennhatóság alá tartozik, ezt nevezik Észak-Írországnak. A sziget… Elolvasom “Írország fővárosa, Dublin”
27 Júl, 2011
3990
Szerző
Élményváros – egy új játszóház Budapest határában
Turizmus és vendéglátás

Élményváros – egy új játszóház Budapest határában »

Új játszóház nyílt Budapesten, mely nagyságával és sokoldalúságával emelkedik ki a meglevők közül: ez az Élményváros a IV. kerület határában, a Dunakeszi Auchan mellett. 5000 nm2-en megszámlálhatatlan játéklehetős… Elolvasom “Élményváros – egy új játszóház Budapest határában”
25 Júl, 2011
2573
Szerző
Gröna Lund, Stockholm legrégebbi vidámparkja
Turizmus és vendéglátás

Gröna Lund, Stockholm legrégebbi vidámparkja »

A Gröna Lund (Zöld Liget) Svédország legrégebbi vidámparkja. Stockholm központjában, a Djurgården félsziget tenger felőli részén található. Egy – csak erre a célra fenntartott – gőzhajóval (a Slussenből) is el… Elolvasom “Gröna Lund, Stockholm legrégebbi vidámparkja”
21 jún, 2011
1577
Szerző
Linnanmaki vidámpark (Helsinki)
Turizmus és vendéglátás

Linnanmaki vidámpark (Helsinki) »

A Linnanmaki vidámpark a legrégebbi és a legnépszerűbb szórakoztató park Finnországban. Több, mint egymillió látogató élvezi minden évben Helsinki szívében a vidám perceket. A parkot 1950. május 27-én nyitottá… Elolvasom “Linnanmaki vidámpark (Helsinki)”
5 jún, 2011
2389
Szerző
Gödi Fesztivál
Turizmus és vendéglátás

Gödi Fesztivál »

2011. június 3. és 5. között kerül megrendezésre három napon át a Gödi Fesztivál. Kulturális programok és sport versenyek váltják egymást a nap folyamán, miközben különféle gasztronómiai ínyencségeket kóstolhatna… Elolvasom “Gödi Fesztivál”
3 jún, 2011
933
Szerző
Domina Inn Ilmarine Tallinn hotel****
Turizmus és vendéglátás

Domina Inn Ilmarine Tallinn hotel**** »

Domina Inn Ilmarine történelmileg egyedülálló hotel, mely Tallinn óvárosának közelében található, csak néhány perc sétára a komptól, a város üzleti központjától, színházaitól és exkluzív bevásárló központját… Elolvasom “Domina Inn Ilmarine Tallinn hotel****”
29 máj, 2011
1118
Szerző
A vonat megvár!
Orvos és egészségtudomány

A vonat megvár! »

Egész nap az időt sürgettem. Végeztem a feladatom, és vártam a munkaidő végét. Amikor letelt, már késve indultam el, ezért sietnem kellett, hogy elérjem a hazainduló vonatomat. Már megint kapkodtam. Mindig azt hiszem,… Elolvasom “A vonat megvár!”
26 máj, 2011
1308
Szerző
Buli Lembergben
Turizmus és vendéglátás

Buli Lembergben »

Szórakozóhelyekben Lemberg városa sem szenved hiányt. Mindenféle zenei ízlést kielégítenek a különböző klubok, diszkók és bárok. Íme néhány közülük. A Zanzibar nevű helyet 2005-ben nyitották meg, hétfőtől csütörtö… Elolvasom “Buli Lembergben”
6 Már, 2011
884
Szerző
Pozsonyi éjszakák
Turizmus és vendéglátás

Pozsonyi éjszakák »

Akárcsak Bécsben, úgy Pozsonyban is érdemes átbulizni egy éjszakát. A Meštiansky pivovar remek hely a bemelegítésre. Ez az újonnan nyílt pozsonyi városi sörfőzde különleges, saját készítésű sört kínál, amely megcáfolj… Elolvasom “Pozsonyi éjszakák”
27 feb, 2011
1157
Szerző
Éjszakai élet Bécsben
Turizmus és vendéglátás

Éjszakai élet Bécsben »

Nem hagyhatjátok ott Bécset anélkül, hogy ne kóstoltatok volna bele az éjszakába. Vegyétek fel a legmenőbb ruhátokat, hiszen minél csinosabbak vagytok, annál hamarabb juttok be egy klubba. Ránk, magyarokra jellemz… Elolvasom “Éjszakai élet Bécsben”
20 feb, 2011
1685
Szerző
Lovarda
Turizmus és vendéglátás

Lovarda »

A múlt században épült huszárlovardából 1999-ben átalakított – “Lovarda” Hallgatói Kulturális és Konferencia Központ Debrecenben közel 3.000 négyzetméteren kínál kulturált művelődési… Elolvasom “Lovarda”
10 feb, 2011
1198
Szerző
Az Apolló mozi
Turizmus és vendéglátás

Az Apolló mozi »

Nagyon szeretem a filmeket, viszont alig járok moziba. Ennek nagyon egyszerű oka van, sajnos, manapság nem gyártanak olyan jó minőségű filmeket, amiért megérné jegyet váltanom. Minőség alatt a tartalomra gondolok,… Elolvasom “Az Apolló mozi”
8 feb, 2011
927
Szerző
Titanic- Szórakozási lehetőségek az első osztályon
Mérnök és műszaki

Titanic- Szórakozási lehetőségek az első osztályon »

Az első osztály nagyon sokféle szórakozási lehetőséget biztosított utasai számára, csak  néhányat megemlítve : tornaterem, fallabdapálya, gőz-és pezsgőfürdő,  úszómedence,  ruhatisztít… Elolvasom “Titanic- Szórakozási lehetőségek az első osztályon”
1 feb, 2011
1108
Szerző Dr. Szőnyi Gergely