Gazda Hírek röviden…
Agrár

Gazda Hírek röviden… »

Agrár Széchenyi Kártya hitel Az MKB is 100 millió forintra emeli az Agrár Széchenyi Kártya hitelt. Az MKB Széchenyi Kártya Program kínálatában elérhető Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció maximálisan elérhető hitelkerete… Elolvasom “Gazda Hírek röviden…”
24 aug, 2017
1704
Szerző Dr. Kiss István
Van reklám a mikrovállalkozásánál? A legolcsóbb marketing is több embert ér el, fontban és euroban….
Média és marketing

Van reklám a mikrovállalkozásánál? A legolcsóbb marketing is több embert ér el, fontban és euroban…. »

Mikrovállalkozások méretüknél fogva nem lehetnek ott egyszerre minden trend első konferenciáin, vagy minden új akció kezdetekor. Mikrovállalkozások és marketing kampányok a web segítségével! Eltérő számadato… Elolvasom “Van reklám a mikrovállalkozásánál? A legolcsóbb marketing is több embert ér el, fontban és euroban….”
13 máj, 2014
1214
Szerző perek.szerzodes
Szájreklám a világ legősibb gerillamerketing technikája
Informatika

Szájreklám a világ legősibb gerillamerketing technikája »

Mit gondoltok mi az, ami a beszéddel egy időben jelent meg? Ha a szájreklámra gondolsz, akkor igazad van. Ha nem is hallottál a fogalomról, akkor is nap, mint nap használod. Nem is gondoltad volna? Hát persze, hogy nem.… Elolvasom “Szájreklám a világ legősibb gerillamerketing technikája”
18 nov, 2013
825
Reklámok és környezetvédelem
Környezetvédelem

Reklámok és környezetvédelem »

Ez a blogom elindult a Goldenblogon. Nem tudom, ki indította, de a szavazás 3 hete alatt igyekszem szinte mindennap cikket írni, változatos, egymással nem összefüggő környezetvédelmi témákról. Miért indul a legtöb… Elolvasom “Reklámok és környezetvédelem”
1 aug, 2013
2031
Imázsblogot írnék…
Média és marketing

Imázsblogot írnék… »

Ehhez a cikkhez jobb híján saját imázsblogom fejléce a vezérkép. A blogot sokakhoz hasonlóan én is a Felsőfokon egyik kampányában nyertem, a nyertesek neve a blogmagazinban olvasható. (Ez az első kapcsolódó cikk… Elolvasom “Imázsblogot írnék…”
10 jún, 2013
1168
A Felsőfokon Facebook oldaláról
Média és marketing

A Felsőfokon Facebook oldaláról »

Néhány hete admin jogokat kaptam a Felsőfokon Facebook oldalán, ezért aktuálissá vált, hogy írjak róla. Annál is inkább, mert egy itt nem részletezendő eset miatt úgy érzem, hogy cikkíróink és olvasóink egy részén… Elolvasom “A Felsőfokon Facebook oldaláról”
18 máj, 2013
1119
Teendők szakterületenként (Média és marketing)
Környezetvédelem

Teendők szakterületenként (Média és marketing) »

A média eredetileg a hírközlésről, információk továbbításáról szól, de mostanra persze más funkciói (pl. szórakoztatás, hirdetés, stb.) is kialakultak. A marketing lényege az eladás, illetve az, hogy valaki(k)… Elolvasom “Teendők szakterületenként (Média és marketing)”
14 dec, 2012
1559
Október – … és akik meg is nehezítik a takarékosságot…
Oktatás

Október – … és akik meg is nehezítik a takarékosságot… »

Múlt heti postomban megmutattam, hogy miért is olyan nehéz megtakarítani – a mélyen bennünk kattogó evolúciós programok okán. Persze azt is megmutattam, hogy ennek az agytekervényeink mélyén futó törzsfejlőd… Elolvasom “Október – … és akik meg is nehezítik a takarékosságot…”
9 okt, 2012
1320
Szerző
Személyzeti tanácsadás Felsőfokon
Média és marketing

Személyzeti tanácsadás Felsőfokon »

Hirdesse állásajánlatát Magyarország legnagyobb szakmai bloggerközösségének vagy keresse meg köztük leendő munkavállalóját! 600 szakmai blogmagazin szerkesztő, 11000 felhasználó, havi 100 ezer egyedi látogat… Elolvasom “Személyzeti tanácsadás Felsőfokon”
19 máj, 2012
600
Szerző Dr Pálvölgyi Benedek
Mi a dolga egy szakágvezetőnek?
Média és marketing

Mi a dolga egy szakágvezetőnek? »

Ebben a bejegyzésben olyat teszek, amiről nem is tudom, hogy szabad-e, felhasználom vezérképnek a szervezeti felépítésünk ábráját erről az oldalról: http://szervezet.felsofokon.hu/a-rendszer/. Erre azér… Elolvasom “Mi a dolga egy szakágvezetőnek?”
5 máj, 2012
879
Miért jó a cégeknek az imázsblog?
Média és marketing

Miért jó a cégeknek az imázsblog? »

Ez a bejegyzésem főleg a Felsőfokon iránt érdeklődő cégeknek szól. Megpróbálom közérthetően leírni, hogy miért érdemes a Felsőfokon blogmagazinban, Magyarország legnagyobb szakmai blogmagazinjában imázsblogo… Elolvasom “Miért jó a cégeknek az imázsblog?”
16 jan, 2012
1573
Adj fel apróhirdetést
Média és marketing

Adj fel apróhirdetést »

Egy másik, különösen eredményes stratégiáról szeretnék írni, ami környezetvédelmi szerkesztőnknek, Mészáros Andrásnak a zseniális ötlete. Adj fel apróhirdetést a már ismert szöveggel minél több helyen, anná… Elolvasom “Adj fel apróhirdetést”
12 jún, 2011
841
Szerző Dr Pálvölgyi Benedek
A világ legzöldebb kampánya
Környezetvédelem

A világ legzöldebb kampánya »

   A reklámipar tagadhatatlanul sok papírt fogyasztott az elmúlt évtizedek során világszerte. Az adó 1% gyűjtésére szervezetek sokasága kötött kompromisszumot, és a környezetvédelmi szempontokat… Elolvasom “A világ legzöldebb kampánya”
15 máj, 2011
884
Szerző Faragóné Hajdók Ilona