Céges honlapról és sikeresebb vállalkozásról álmodtál?
Informatika

Céges honlapról és sikeresebb vállalkozásról álmodtál? »

Nem hasznos a weblapod vagy egyáltalán nincs? A céged megfeneklett. Pedig minden idődet és energiádat rááldozod. Érzed és tudod is, hogy ez SOKKAL hatékonyabb is lehetne? A problémád nem egyedi, így tudunk segíteni… Elolvasom “Céges honlapról és sikeresebb vállalkozásról álmodtál?”
29 ápr, 2014
1059
Sipőcz “NEM” Norbert – Bónusz Brigád Álommeló projekt
Informatika

Sipőcz “NEM” Norbert – Bónusz Brigád Álommeló projekt »

Most egy nagyon új oldalamat mutatom meg nektek. Találtam egy nagyon jó állásajánlatot, amit pályázathoz is kötöttek. Ez nem más, mint a Bónusz Brigád Álommeló projektje. Ebbe neveztem egy videóval és most erről szeretné… Elolvasom “Sipőcz “NEM” Norbert – Bónusz Brigád Álommeló projekt”
10 nov, 2012
1332
A beporzás szépsége
Természettudomány

A beporzás szépsége »

Egy gyönyörű TED-es videó a megporzás varázslatos világról… “A beporzás létfontosságú a földi élethez, mégis jobbára rejtve marad az emberek elől. Louie Schwartzberg filmkészítő “Wings of… Elolvasom “A beporzás szépsége”
16 okt, 2012
1507
Szerző Jóba Katalin
A NASA 26 másodperces animációja a globális felmelegedésről
Környezetvédelem

A NASA 26 másodperces animációja a globális felmelegedésről »

Az alternatív energia hírlevélben kaptam egy linket. A NASA 26 másodperces animációt készített a globális felmelegedésről. A videó itt látható: http://www.alternativenergia.hu/a-nasa-26-masodperces-animacioja-a-globalis-felmelegedesrol/52715… Elolvasom “A NASA 26 másodperces animációja a globális felmelegedésről”
18 Sze, 2012
1019
Mélybúvár kárókatona (videóval)
Természettudomány

Mélybúvár kárókatona (videóval) »

Még a nemzetközi kutatócsoport tagjait is meglepte az a felvétel, amit egy kékszemű kárókatona (Phalacrocorax atriceps) hátára rögzített kamera készített. A negyven másodperces akció során a kárókatona 45 métere… Elolvasom “Mélybúvár kárókatona (videóval)”
2 aug, 2012
1567
Szerző Jóba Katalin
A Világ, ahogy még sosem láttuk…
Természettudomány

A Világ, ahogy még sosem láttuk… »

Ezt a fantasztikus videót az Amerikai Természettudományi Múzeum készítette 2009-ben. A jelenlegi legpontosabb ismereteink szerint ábrázolja az Univerzumot a földi Himalájától indulva a kozmikus horizontig… Elolvasom “A Világ, ahogy még sosem láttuk…”
17 jún, 2012
746
Szerző Jóba Katalin
New York közúti közlekedése – videó bejegyzés
Mérnök és műszaki

New York közúti közlekedése – videó bejegyzés »

Ma jó napon van, ezért is szárnyalt a fantáziám és megálmodtam a blogon bellül egy új bejegyzésfajtát. A videóblogot – a videóblog, annyit jelent, hogy ha eszembe jut egy téma videókkal mutatom be kis átvezet… Elolvasom “New York közúti közlekedése – videó bejegyzés”
19 ápr, 2012
1092
Világítás műanyag hulladékkal
Környezetvédelem

Világítás műanyag hulladékkal »

A fejlődő országokban komoly probléma a víz és az energia hiánya. Egy ötletes helyi találmánnyal a világítást egyszerűen és olcsón meg lehet oldani hulladékból még a legszegényebb területeken is, ahol nincsen elekromos… Elolvasom “Világítás műanyag hulladékkal”
16 Már, 2012
1099
Szerző kornytech
Mit és hogyan vehetek át?
Média és marketing

Mit és hogyan vehetek át? »

A blogírás során előfordulhat, hogy valamilyen témát szívesen feldolgoznánk, de nem tudunk róla eleget, vagy nincs biztos információnk, esetleg részletesebben, vagy szabatosabb megfogalmazásban szeretnén… Elolvasom “Mit és hogyan vehetek át?”
2 Már, 2012
979
Balansz pályázat
Sportvilág

Balansz pályázat »

A Balansz Tánciskola 2011-ben is szerepet szeretne vállalni az óvodások és családjuk egészségtudatos életének megvalósításában, így ősszel „Anyuval táncolok” címmel ismét meghirdeti pályázatát. Kedves Anyukák… Elolvasom “Balansz pályázat”
25 okt, 2011
674
Szerző
Bemutatkozás,mechanikai védelem Part.1.
Mérnök és műszaki

Bemutatkozás,mechanikai védelem Part.1. »

Na hol is kezdjük,merül fel a kérdés egy újonnan induló blogger számára. Nehéz kérdés,mivel biztonságtechnikai témakörben inditottam meg tevékenységem,mégpedig úgy hogy arra vállalkoztam hogy megtanítom de… Elolvasom “Bemutatkozás,mechanikai védelem Part.1.”
10 Sze, 2011
1006
Szerző
Miért indítsunk videómegosztón csatornát?
Informatika

Miért indítsunk videómegosztón csatornát? »

A kisvállalatok többsége nincs jelen az interneten, a jelenlévők sem használják ki a lehetőségeket.  Lehetőség alatt a célközönséghez való eljutás eszközeit értem: Twitter, Youtube, Tumblr, Facebook és… Elolvasom “Miért indítsunk videómegosztón csatornát?”
17 jún, 2011
838
Miért látszik a videó a blogom főoldalán?
Média és marketing

Miért látszik a videó a blogom főoldalán? »

A blogod főoldalán lévő bevezetőszöveget (teaser) Te alakítod. A szerkesztőben alul jobbról a második gomb egy break sort helyez el a tartalomba, ami e fölött van, az kerül ki a blog főoldalára.  Ha nincsen ilyen… Elolvasom “Miért látszik a videó a blogom főoldalán?”
27 máj, 2011
605
Hogyan tudok videót beszúrni a blogbejegyzésbe.
Média és marketing

Hogyan tudok videót beszúrni a blogbejegyzésbe. »

Nos, itt a felsőfokon.hu-n azt hiszem, ez a világ legegyszerűbb dolga: Csak szúrd be a youtube videó linkjét, ami böngésző címsorában van: http://www.youtube.com/watch?v=GOVPsQROYec És voilá: Fontos! Semmilyen… Elolvasom “Hogyan tudok videót beszúrni a blogbejegyzésbe.”
25 máj, 2011
717
OSGi távoli kapcsolódás CoolRMI segítségével
Informatika

OSGi távoli kapcsolódás CoolRMI segítségével »

Az előző bejegyzésben láthattuk miként készíthetünk OSGi keret-rendszer alá szolgáltatást, és hogyan kapcsolódhatunk ehhez a szolgáltatáshoz a keret-rendszeren belül. A mostani írás célja, hogy segédletet… Elolvasom “OSGi távoli kapcsolódás CoolRMI segítségével”
12 ápr, 2011
888
Szerző