Miért érdemes csatlakoznom szerzőként a felsofokon.hu csapatához?
Média és marketing

Miért érdemes csatlakoznom szerzőként a felsofokon.hu csapatához? »

A címben feltettük a millió dolláros kérdést. Miért jelentkezz hozzánk szerzőnek? Röviden: van szabadidőd, szeretsz írni és olvasni, tudod mi az az influencer és szeretnél azzá válni, szakmai fejlődés a célod …… Elolvasom “Miért érdemes csatlakoznom szerzőként a felsofokon.hu csapatához?”
25 feb, 2017
1296
Szerző Felsofokon.hu admin
Ismerd meg a Felsofokon.hu-t és publikálj nálunk!
Média és marketing

Ismerd meg a Felsofokon.hu-t és publikálj nálunk! »

Röviden elmondom, hogy mit érdemes tudni a Felsofokon.hu-ról, megfelel ez így? Persze, hogy igen. A következő bekezdésben a felsofokon.hu történetéről, fontosabb mérföldkövekről, a közösségről és a céljainkr… Elolvasom “Ismerd meg a Felsofokon.hu-t és publikálj nálunk!”
23 feb, 2017
1352
Szerző Felsofokon.hu admin
Fiatal Gazda 3.0 – szakmai modul
Agrár

Fiatal Gazda 3.0 – szakmai modul »

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet tematikusan egymásra épülő képzési programot szervez fiatal ökogazdák számára szakavatott előadók, tapasztalt gyakorlati szakemberek és az ágazatban érdekel… Elolvasom “Fiatal Gazda 3.0 – szakmai modul”
7 aug, 2013
1308
Szerző Dr. Kiss István
Az osztalék elengedése…
Agrár

Az osztalék elengedése… »

Jóváhagyott, ki nem fizetett osztalék elengedése   A NAV tájékoztatása alapján az elengedett kötelezettség rendkívüli bevételként elszámolt összege figyelmen kívül hagyható az adóalap meghatározá… Elolvasom “Az osztalék elengedése…”
23 okt, 2011
769
Szerző Dr. Kiss István
Az erdőgazdálkodási tevékenységről…
Agrár

Az erdőgazdálkodási tevékenységről… »

Az erdőről és az erdő védelméről szóló törvény alkalmazásában erdőgazdálkodónak minősül az erdő fenntartására, közcélú funkcióinak biztosítására, őrzésére, védelmére, az erdővagyon bővítésére, valamint az… Elolvasom “Az erdőgazdálkodási tevékenységről…”
24 Sze, 2011
752
Szerző Dr. Kiss István