Főoldal » 30+nő, 40+nő válás tavasszal! Tavaszi válóper 2018-ban jobb a csendes válás!

30+nő, 40+nő válás tavasszal! Tavaszi válóper 2018-ban jobb a csendes válás!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma az intelligens válás előtt a nő számára még fontosabb az előretervezés, szakemberekkel közös gondolkodás a kommunikáció, a válási párbeszéd kiépítéséért, mint az elmúlt évtizedekben!

 

Ha az intelligens nő csendes válás mellett dönt, tudnia kell a válások nagy ügyszáma, belső információi alapján kialakult összegzést, melyet már többször publikáltunk!

Tavaszi válás a február végével egyre több nő házassága végén válik konkrét döntéssé!

 

Szemtől szemben a szülői jogok gyakorlása miatt?  Intelligens válás az okos nő megoldása – számíthat szakembereinkre!

 

Csendes válás, takarékos válóper során a különböző területek hatás és rangsora:

  1. Válási kommunikáció, válási stratégia
  2. Életkörülmények, gazdasági és szociális lehetőségek.
  3. Szakmai kérdések, szakvélemények megismerése.
  4. Egyéni érzelmi állapotok, önfejlesztés lehetőségei.
  5. Titkok a kapcsolaton belül és kivül, ezek feltárása
  6. Jogi kérdések

Intelligens nő részéről csendes válás akkor jó, ha a nő döntése előtt felkeresi a válási ügyfélszolgálatot és szándékairól válási szakemberekkel konzultál!

Válási információk legfontosabbb csoportjába tartozik, hogy a fenti összetett mérlegelendő helyzet is mutatjaminden nő válása más és más, ha a nő válik!

 

Vidékről érkezett 30+nők, fővárosi 40+feleségek válási küzdelmei igazolják, hogy a válás kulcskérdése a válás alatti kommunikáció állapota, restaurálása, válási párbeszéd fokról-fokra visszaépítése az elfogadható szintre! (Egy megcsalás eltérő indulatokat gerjeszt stb.)

 

 

Válás alatt, válás közben a válási párbeszéd restaurálása, csak intelligens válás részeként, okos válási stratégiával lehetséges.

Ma a válás átgondolása a nő számára, ha a nő válik nem a  válóperes kereset sablonjainál kell, hogy elkezdődjön!

(Ehhez intő jel az utcára kerülő élettársak, utcára kerülő vadházasságban élő 40+nők esetei, átmeneti épületekbe szoruló feleségek ügyei stb.)

 

Ha kiürűlt a kapcsolat, ha megcsalták!

 

Ma a válóperes kereset beadása után a bíróságok gyakorlata még változóban van, az új perrendtartás hatásssal van a válásra, ha a nő válik!  Ez idő és pénz!

 

Szakítás után – zaklató válások esetei – vitás vagyonmegosztások ügyei – szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!      Bejelentkezés saját válással, női üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.