Főoldal » Agresszív válás és hol a nők méltósága?! Gyermekelhelyezés, szülői felügyet, tartásdíj viták!

Agresszív válás és hol a nők méltósága?! Gyermekelhelyezés, szülői felügyet, tartásdíj viták!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Ma az agresszív válások, a durva válások leginkább a párbeszédre még alkalmas indulati állapotok elmulasztása mellett jönnek létre.   Agresszív válás, rossz válás, rossz válóper!

Túl sok feleség számol be vidékről falvakból, asszonyok a városokból arról, hogy házasság vége felé az ütlegelés, durva lökdösés előfordult a válás előtt!

Sem szakmai szempontból, sem a feleség női és emberi méltósága miatt nem lehet elmenni az ilyen induló válások mellett.

 

Vidéken és városokban az agresszív válás átfordítható!

 

Nem jelent különbséget a feleségek 30+ életkori beszámolóiban saját házasságuk bajairól, hogy egy gyermek, vagy több gyermek van a házasságban.

Válási szakmai irodánk eseteiben, piaci tapasztalataiban a végzettség és egzisztencia sem mutat jelentős különbségeket a házasságok belső durva válásai ügyeiben.

Szülői felügyet, tartásdíj, gyermekelhelyezés miatt egy gyorsabban fordulnak rendőrséghez, gyámhatósághoz a felek – néha túlzások sorozatával!

 

Nők számára a szakmai útmutatásunk, hogy a válás, válóper megoldását a házasfelek között kell megoldani – elsősorban.

Sem a rendőrség hetente terhelése, sem a gyámhatóságok felesleges terhelése nem vezet a válás területén okos váláshoz, a kölcsönös inzultusok és esetleges  kisebb házasságon belüli agressziók világában.

Hatóság bevonása a válás vitáiba, növeli a házasfelek indulatait – házasságot végül majd a bíróság fogja felbontani.

 

30+ feleségek, 40+ feleségek számára értékes szakmai lépések biztosíthatóak, melyek később a válás okos megoldását elősegítik.

Női méltóság megkövető egyezség akkor megfelelő a szakmai gyakorlatunkban, ha a kisebb bántalmazást a férj megbánja, részegyezségben vállalja későbbiekben a válóper közös egyezségen alapuló megoldását, elismeri a megtörtént bántalmazást!

 

Megbízható válási szaktárgyalói közös megbeszélés után a női méltóság megkövető részegyezség célszerű, ha végrehajtható okiratba foglalásra kerül. (Lehet bírósági jóváhagyással igazságügyi mediátor egyezség, esetleg a megszületett részegyezség közjegyzői okiratba rögzítése.)

Ehhez azonban kissé felelőtlenül, de a megnyugtató női méltóság megkövető részegyezség után, gyakorta maguk a házasfelek már nem ragaszkodnak.

 

Válás, válás menete az okos válóper célját kell, hogy megfogalmazza!

 

Szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban a nők! Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.