Főoldal » Akril műköröm minták

Akril műköröm minták

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Arany, ezüst, matt, fényes, metál, neon, csillámos és fluoreszkáló színek, ez mind megtalálható ebben a rendkívül széles körben felhasználható körömdíszítőben, az akril festékben.

Akár a könnyen hajló ecsetes változatot, akár a nagyobb kiszerelést választjuk, az akril festékek teljesen fedő tulajdonsága miatt rendkívül sokféle műköröm minták elkészítéséhez használhatjuk fel, amelyhez kezdésként már néhány alapszín is elegendő.

A vízbázisú akril festékek egyik előnyös tulajdonsága, hogy könnyen keverhetőek a színek egymással, így mind addig, amíg meg nem szárad letörölhető, ami biztosít arról, hogy könnyen korrigálhatjuk festett mintáinkat.

Felhasználásakor legtöbbször az egy mozdulat technikát alkalmazzuk. Segítségükkel a díszítésünk térhatását is elkészíthetjük, így árnyékolást és kontúrokat festhetünk meg a legkisebb apró részletet is kidolgozva. De akár virágokat, indákat, pöttyöket, vonalakat, pillangókat is megfesthetünk, vagy egész történeteket is, amelyek szintén ennek a rendkívül közkedvelt díszítőnek a széleskörű felhasználását bizonyítja.

Az akril műköröm minták számos érdekességet és új ötletet jelentenek a számunkra, melyek között felfedezhetjük az egyszerűbb formákat, alakzatokat, de az egészen művészi apró képeket is, melyek mind színükben, mind más díszítők együttes felhasználásával az esztétikus és igazán kreatív munkákról tanúskodnak.

Az idei nyár folytatja az előző szezon türkiz mániáját, hozzáidomítva még a napsárgát, a narancsot, s a pirosas rózsaszínű lonc színt. Talán sosem volt ekkora hódítása a meleg trópusi színeknek, mint most!

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?