Főoldal » Bemutatkozik a LACCA Fashion

Bemutatkozik a LACCA Fashion

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

LACCA DIVATHÁZ – „City wave” Collection 2012 Summer

2012. május 4-én este 7 órától mutatták be a LACCA Divatház by Apáti Edit City Wave kollekcióját az Aranytíz Művelődési Házban. A péntek esti bemutatón az igazán klasszikus fekete – fehér – piros ruháktól kezdve az elegáns szatén coctail ruhákon keresztül a tükörfényes estélyi ruhákig megcsodálhattuk Apáti Edit tervező munkáit.

A LACCA név egyet jelent a tökéletes elegancia és a klasszikus divat kombinációjával napjainkban.  A LACCA Divatház első üzletét 2010 –ben nyitotta, azóta több bemutatón is látható volt kollekciójuk, önálló, egész estés bemutatóra azonban most először került sor.

Apáti Edit tervező mindig a harmóniára törekszik. Arra, hogy a maga egyszerűségében, ötletességében tetszenek meg a ruhák a nőknek. Mindez biztosítja a nőknek azt az összetett életérzést, amelyet a nagyváros forgatagában, „hullámzásában” érezhetnek: egyrészt a magabiztosságot, másrészt a klasszikus és modern nő összekapcsolódását. A LACCA hölgyek minden napszakban stílusosan tudnak öltözni. Mostani kollekciójánál a különleges anyaghasználat és a letisztult formák egyaránt jellemzőek voltak, színekben a fekete –fehér –piros dominált. A bemutatót Edith Piaf korának életérzése inspirálta.

fotó(1 modellről)

fotók (modellek, színpadkép)

A vendégek elégedetten távoztak a bemutató után, hisz a szervezők az elvárásokat teljesítették: minőségi anyagok, igényes vonalvezetés, elegancia, melyet megfűszereztek a mai trendek klasszikusba való átültetésével.

Az est művészeti vezetője, stylistja Dányi András. A gyönyörű modellek  sminkjéről Sándor Ica, Pap Tünde gondoskodott.  A különleges frizurákat Némethy László készítette.

fotók(Edit és András + közeli fotó valamelyik modell hajáról, sminkjéről)

 

Bővebb információ, több fénykép és interjú érdekében keressék Ötvös Edinát a +36 30 207 7605 –ös telefonszámon vagy az edinaotvos@yahoo.com.au email címen.

 

 

Üdvözlettel:

Lacca Divatház

www.lacca.hu

 

A fényképek Fekete Róbert alkotásai

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.