Főoldal » Ciki a rózsaszín a férfiak ruházatában?

Ciki a rózsaszín a férfiak ruházatában?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Égő ha egy pasi rózsaszín pólóban, pulcsiban vagy netalán cipőben mutatkozik az utcán?

NEM! Nem ciki! Ugyanis ahogy a nők is felvehetnek mindenféle színű, stílusú ruhát, ugyanúgy a férfiakat sem kell megvonni ezektől a lehetőségektől. Attól még nem lesz egy férfi “más” ha rózsaszínben, pirosban vagy akár narancsszínben “pompázik”.  Igen is lehet elegáns egy “lányos” színű ruha is egy férfin. Gondoljunk csak bele, ha egy férfi fekete vagy világos színű öltönyhöz rózsaszín inget vesz fel, hozzá pedig egy sötét színű nyakkedőt. Na ugye, hogy elegáns?

Ne ítéljünk elhamarkodottan! Próbáljuk ki, ha nem hiszünk benne és lehet egyhamar megváltozik az álláspontunk és visszagondolunk rá a későbbiekben, hogy “Nekem ebben mi volt a ciki?”, hiszen ez tök jó!

Várom a válaszaitokat ezzel kapcsolatban, hogy Ti hogy gondoljátok! Lányok és fiúk véleményére egyaránt kíváncsi vagyok, hiszen ebből a két szemszögből lehet megközelíteni ezt a témát!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.