Főoldal » Cicanadrág: Hogyan, mikor, ki viselheti?

Cicanadrág: Hogyan, mikor, ki viselheti?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Régi nagy kérdés! Tényleg csak a vékony lányoknak áll jól a cicanadrág? Mivel kell hordani a cicanadrágot, hogy stílusosak és divatosak legyünk?

Az első kérdésre a válaszom: NEM, nem csak a vékony, modellalkatú lányoknak áll jól a cicanadrág. Először is tisztáznunk kell azt, hogy lehet egy lánynak jó alakja, ha nem tudja viselni azt a ruhát ami rajta van.

Ha valaki duci, de passzolnak egymáshoz a ruhadarabok amiket felvesz, lehet igen is csinos, még egy cicanadrágban is. Gondolok itt arra, hogy ha egy duci lány cicanadrágot vesz fel, ne rövid fazonú pólót, pulcsit vegyen fel hozzá, hanem egy hosszabb fölsőt, ami mondjuk olyan combközépig ér és tessék, DIVATOSAN van felöltözve.

Tehát már a második kérdésemre is megadtam a választ. Nem azt mondom, hogy törvénybe van foglalva, hogy kizárólag hosszú fölsővel kell hordani a cicanacit, de ha alkati kérdés merül fel, akkor a duci lányoknak előnyösebb, a véknyabbak nyugodtan felvehetik rövidebb felsőkkel is.

Szóval nem alkat kérdése, hogy valaki divatos vagy nem! Sőt, mindenki annyira szép, amilyennek magát tartja, mikor belenéz a tükörbe.

Tehát lányok nyugodtan, cicanacikat fel!!!!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.