Főoldal » Erotika és szex hiánya a házasságban! Válás tünetei.

Erotika és szex hiánya a házasságban! Válás tünetei.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ha tartósan erotika nélkül marad egy házasság, élettársi kapcsolat – ott a válás szinte automatikus lesz.

Általában váratlan, kis dolgok mentén kimondva….

Válásnak számos jelét szokták a szakemberek, válással foglalkozók emlegetni.


Bár vannak kapcsolatok, amelyekből a szex eltűnésével is visszamarad egy tartós komfort kapcsolat, házassági szimbiózis (idős korban jellemző) – a válás felé sodródás erőteljes vonulata, ha az egyik fél 1-1,5 éve lemond a másikkal való szexuális törődésről.


 

Tájékoztatás és válási ügyfélfogadás!


 

Válás önmagában krízis.  A fájdalom és csalódás eltérő mértékű a feleknél, így a reakcióik és meghozott döntéseik is eltérőek.

Válás közben számos döntést kell meghozni – ebben a profi válási szakértők józan és egyezségre tekintő tanácsadásai nagyon hasznosak.

Válási krízis jogi és emberi megoldásai egy helyen szakértőkkel!


 

Ha megbízható válási szakemberekkel veszi körül magát a válási krízis rövidebb lesz, a józan mérlegelés és jó döntések jobban  érvényesülhetnek.

Döntések ilyenkor lakhelyre, szülői felügyeletre, adósságok kezelésére és számos praktikus területre kell, hogy kiterjedjenek.

 

Ezért hoztuk létre az Első Magyar Válási Intézetet (EMV), ahol közgazdász-pszichológus-ügyvédek – válási egyezségi szakértők fogadják az Ön jelentkezését az élet nehéz pillanataiban.


MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.