Főoldal » Francia köröm minták a klasszikusok kedvelőinek

Francia köröm minták a klasszikusok kedvelőinek

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Bár klasszikusnak számít a francia köröm, mégis mindig képes valami újat mutatni a számunkra. Rengeteg féle variációs lehetőség áll a rendelkezésünkre, ahhoz, hogy a francia akár fehér, akár színes körömvégeket további díszítésekkel lássuk el.

A műköröm zselék és porcelánporok remek alapokat nyújtanak ahhoz, hogy bármilyen körömdíszítőt felhasználhassunk a további díszítéshez. Akár már a csillámos körömvégek is olyan alapot nyújthatnak a számunkra, mely a megszokottól tovább engedi fantáziánkat kibontakoztatni.

A hologrammos lapocskák, flitterek, vagy a törött kagylók szintén más stílust képviselnek, de a rengeteg féle színű és formájú körömdíszítő kövek és Swarovski strasszok is megállják a helyüket ebben a díszítő kategóriában..

A színes zselék és a színátmenetek, vagy a 3 dimenziós porcelán és műköröm zselék, az akril festékek, mind-mind olyan egyéni megvalósulásokat eredményeznek, amelyeket a francia köröm minták is szemléltetnek számunkra.

Érdemes ezért körülnézni a műkörmösök szakmai oldalain a legújabb francia köröm minták újdonságait között, hiszen itt már szemmel láthatóak a legújabb körömtrendek, amelyek ebben a díszítési kategóriában is rendkívül széles felhasználását teszik lehetővé az előzőekben is említett díszítőknek.

Így bármilyen is legyen a francia köröm, a klasszikus fehér körömvég, mely a szolid eleganciára utal, vagy a trendi színes, az egyszerűbb díszítések és festések, a bonyolultabb alkotások, mind-mind a kreatív műkörmös szakmát képviselve ismét előtérbe helyezi  ezt az örök divatot képviselő díszítési formát.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.