Főoldal » Házasságból válás, szerelemből válóper lehet!

Házasságból válás, szerelemből válóper lehet!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Szerelemből házasság, megromlott házasságból válás, csúnya válóper lehet!

Színészek, híres emberek, üzletemberek vallják be, hogy sose hitték volna, hogy őket is utoléri a válás, a bíróságon zajló válóperes tárgyalás.

 

Nőnek lenni vidéken, nőnek lenni városban másként, de nem egyszerű feladat, ha a házasság beomlott, vagy beomlani látszik!

 

Van aki csendesen válik el a hírességek közül, de a megcsalás és a megcsaló által beadott válóper sem egyedi!

 

 

Hol így, hol úgy…!

 

Profi válási iroda a hozzáforduló nők, akik válni szeretnének érdekében a jó válóper, okos válás lehetőségét ismertetik meg! Mingli és újra szingli élet nem csak előnyökkel jár.

 

Egy nő, ha válik érdemes a megfelelő válási stratégiát választania!  Piaci tapasztalatunk válópereknél és vagyonmegosztásoknál, a válások sokszínűségének napi ismerete, ezt a személyes konzultáción elhangzottak után tudja a személyes körülményekkel, a női szándékokkal összekapcsolni.

 

Más a helyzete egy feleségnek devizahitellel a közös ingatlanon, vagy elszámolási kényszerrel a Magyar Kincstár felé. Asszonyok számára meghatározó a volt különvagyon, s annak a másik fél nyaralójára, családi házára fordított része.

 

 

Közösen felvállalt tartási jogviszony, közösen finanszírozott biztosítások, de gyakran a későbbi névhasználat a nők részéről olyan részletek, melyekkel a profi válási szakértőkkel érdemes először konzultálni.

 

Házasság vége egy nő életében nem mindig a legjobbkor jön.  Hosszú házasság alatt egy feleség kieshet a munkaerőpiac környezetéből, súlyos betegségek jelenhetnek meg!

 

 Házastársi tartás másként asszonytartás vita ilyenkor éles vitává válhat.(Forrás: NŐK MA – VÁLÁS SZAKMAGAZIN)

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.