Főoldal » Háztartásbeli feleség információi felsőfokon!

Háztartásbeli feleség információi felsőfokon!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Sok élethelyzet beszámoló, válás előtti konzultáció igazolja vissza, hogy a háztartásbeli feleség még kevésbé szeret bírósági tárgyalásra járni, mint dolgozó nő sorstársa.


Háztartásbeli nő érdekei, háztartásbeli feleség szándékai egy válás előtt még erősebben meghatározott a jó válás kommunikáció meglététől
, vagy könnyen válik durva válóperré ennek hiányában.

Eltérőek a jellemző igények, ha a háztartásbeli nő válik el.


A házastársi tartás igénye 5-15 év háztartásbeli feleség években megbetegedett feleség részéről, egyre elterjedtebb.

Ennek jó válási kommunikációja számos bírósági tárgyalás előtti durva konfliktust megelőzhet.

Család és gyerekek, munka és magánélet egyensúlya a háztartásbeli feleség komoly munkája mellett tud létrejönni, tartóssá válni. Itt is erre hívtuk fel olvasóink figyelmét!
Ez az egész társadalom igénye, ehhez a háztartásbeli nő válóperes bírósági tárgyalásain megfelelő figyelem lesz szükséges.

Azonban a háztartásbeli feleség részben kisebb-nagyobb mértékben kiesik a nem családon belüli konfliktusokból, ezek kezeléséből.

Meglepő, de a háztartásbeli feleség egy idő után a családban információktól kerül elzárásra a “pénzkereső férj” részéről.(Üzletrészek, adásvételek, néha még egy-egy bankszámla is a tiltólistára kerül.)

Családjogi törvény, új Ptk, bírósági gyakorlat a 30+ nők, 40+ feleség válópereiben kihatnak a bírósági perekben a döntésekre.

Rossz házasság után, legalább a válás legyen egyszerű, költséghatékony, viszonylag jó!

Sem a bírságolás, sem a büntetőjogi alakzatok nem a megnyugtató válóper, megnyugtató válás irányába vezetnek……..

Rossz házasság utáni válási esetek – Szülői vitákban – Nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842(hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com Adja tovább kolléganőinek, barátnőinek!

Adja tovább elérhetőségeinket, vagy jelentkezzen be saját életével, saját válási problémájával!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.