Főoldal » Hegyes köröm és díszítések

Hegyes köröm és díszítések

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Legyen az bármilyen körömforma, azt viselőjének kell tudnia igazán melyik is illik leginkább személyiségéhez, vagy melyik az, amelyik leginkább illik kézfejéhez és tudja is azt használni a hétköznapi életben. Mindamellett, hogy egy műköröm akár egy alkalomra is készülhet, mint pl. az esküvő, ahol gyakran elkél a tartósság és a kihívó forma, szeretjük megmutatni kezeink szépségét, így akár a megszokott körömformától is eltérhetünk ilyen alkalmakkor és a merészebb hegyes műköröm felé fordulunk.

De miért is kedvelik oly sokan ezt a körömformát? A műkörmösök szeretik díszíteni, mert sajátosan helyezhetőek el a díszítők, s a különféle színek is más hatást érnek el ezen a körömformán. A műkörmös szakemberek a hegyes köröm formákon szeretik bemutatni díszítéseiket, hiszen mindannyian voltunk már abban a helyzetben, hogy ennek a  körömformának köszönhettük ötletünket, amelyeket további megvalósításhoz használtunk fel.

A stiletto hegyes tipek segítségével még könnyebben elkészíthetjük ezt a körömformát, így még inkább garantáltak a szabályos körömvégek. A színek és minták bármilyen formában felfedezhetőek ezeken a körömvégeken, így akár a francia színes körmök is helyt kapnak a díszítésben. A hegyes körmök akár porcelánból, akár zseléből is készülhetnek, a szolid rövidebb formától, akár az extra hosszúkig, amelyek mind-mind a körömdíszítésünk előkészítését teszi lehetővé.

Akár egyszerűbb, akár bonyolultabb körömdíszítést is szánunk a hegyes műköröm díszítéséhez, mindenképpen érdemes szétnézni a műkörmös munkák között, ahol képekben, vagy step by step képsorokban, videókon keresztül egy-egy új ötletet tudunk magunkévá tenni, melyek mind színekben, felhasznált díszítőkben változatosan mutatják be ezt a körömformát. Legyen az esküvői, vagy más alkalmi, hétköznapi hegyes köröm, egy műkörmös mindig szeretni fogja ezt a körömformát díszíteni.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.