Főoldal » Így viseld az edzőcipőt elegáns darabokkal

Így viseld az edzőcipőt elegáns darabokkal

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Manapság a legújabb őrület, hogy a sportos lábbeliket elegánsabb darabokkal párosítják azok, akik a legutolsó trendeket követik.

A legmenőbb street fashion oldalakat nézegetve egyre több olyan lánnyal találkozunk, akik az edzőcipőhöz elegáns anyagú maxiruhát vagy éppen élére vasalt nadrágot húznak. A sportos és az elegáns darabok párosítása eléggé ingoványos terület, de ha elég merészek vagyunk, és jó szemünk van a divathoz, akkor követhetjük ezt az irányzatot. Én most ehhez adok tippeket.

Mintákkal

A csillogó vagy éppen a szatén anyagok eleganciát sugároznak, de ebből könnyedén visszavesznek a tervezők a formákkal és a mintákkal. Ezt egy egyszerű fekete nadrággal és egy pink színnel megbolondított tornacsukával párosítottuk, a táskában viszont ismét a sikkes elegancia köszön vissza. Fontos, hogy a különböző darabok között a színek teremtenek harmóniát: a rózsaszín mindenhol felbukkan.

Pinkkel

A rózsaszín egy őrülten csajos szín, és ezt tudják az edzőcipőket tervező designerek is, akik szívesen dolgoznak vele. Így télen egy laza, kötött ruhával nyugodtan viselhetünk edzőcipőt, az összeállítás lazaságából pedig egy bőrtáskával és egy kardigánnal vehetünk vissza.

Szürke és pasztell

Akik nem kedvelik a harsány színeket, azok válasszanak pasztellszínű cipőt. A szürke és a zöld halvány árnyalata szuperül mutat együtt, éppen ezért egy ilyen lábbelihez vegyünk szürke ruhát. Kiegészítőnek viselhetünk egy kézben és vállon is egyaránt viselhető nagyméretű táskát.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.