Főoldal » Intelligens nő ügyei! Válási információk felsőfokon modern nők számára!

Intelligens nő ügyei! Válási információk felsőfokon modern nők számára!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Ma már a 30+nő, 40+nő élete teljesen átalakulóban van, erre a társadalom, a közvetlen munkahelyi és családi környezet vezeti rá a nőket életük során.

Modern nők élete, modern nők problémái mások, mint akár két évtizeddel ezelőtt!

Mai nők számára az idő számít, a modern nők életében a párkapcsolat, majd a válás jelent komoly feladatot!      Egy intelligens nő nem kedveli a bírósági tárgyalások nehéz légkörét, a döntés elvételét személyétől.

 

Az idő számít a válásban!   Nők számára ügyfélszolgálat a válás problémáiban!

 

Változott ezzel párhuzamosan a válás társadalmi környezete, a jogi környezete, a bíróságon a jogkeresés elérhetősége.

Válás előtt, a részletes válásban döntést hozott nőkkel folytatott válási konzultációkon szinte egyértelmű a válások gyakorlatának tapasztalata – A válás elsősorban a kommunikáció törésének problémája, másodlagosan az eltérő életvitel és szociológiai jellegű folyamatok problémája!

 

Ma már a takarékos válás, csendes válóper érdekében nyitott a modern nő előtt a kérdés válás előtt: Válóper ügyvéddel, vagy válóper ügyvéd nélkül?!

A nők számára fontos felismerni, hogy a házasságkötéskor is a jó kommunikáció és saját életére meghozott döntése volt a fontos!      Válás esetén a helyzet változatlan ebben az összefüggésben.

 

Modern nők ha válásra készülnek, akkor érdemes válási ügyfélszolgálatunkat első lépésként megkeresni!(Válságban élők érdekvédelme – szakmai résztvevők – szakértői vélemények – ügyvédek – válási szakértők stb.)

Nők érdekei, és nők jogainak védelme új szemlélet, új munkamódszer a tiszta válóper, a takarékos válás elsődlegességével.                           Szakítás után a  nők számára ez valódi lehetőség!

Ma a válás, válóper fő kérdése a kommunikáció törésének csökkentése, a szakmai (szakértői) kérdések közös döntéssel való megválaszolása!    (Autók árai, épület felújítás értékei, vagyonmérleg tételei és értékei szakértőkkelstb.)

 

Modern válás alapvetése a válóper közös megegyezéssel akkor is, ha az külön válóperes keresettel indult el a nő, vagy a párja oldaláról!

Jogi eljárások és jogi formaságok jelentős része egyszerűbbé tehető (mellőzhető) a válófélben lévő nők jó döntései szerint.

Munkatársaink a válásban érintett nők megbízásai alapján folyamatos bíróságon megismert válóperek tapasztalattal is rendelkeznek, amely a modern nők takarékos válóper megoldásait támogatja!

 

A válásnál a profi válási szakértők segítségével érhető el alacsonyabb válási összköltség!

 

Megnyugtató válás, kíméletes válóper nem a bírósági kereset letölthető és kitölthető  formulájának beadásával kezdődik el, hanem sokkal inkább a vélelmek eloszlatásával, gyakran szakértői szakvélemények közös beszerzésével, majd komplex válási kommunikációs eszközökkel érhető el.      

Ehhez a Magyarországon kidolgozott  TFKKE komplex kommunikációs módszert alkalmazzák kollégáink.)

 

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel válás ügyfélszolgálat nők számára:  Munkanapokon 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) e-mail: valoperek@gmail.com       (VÁLÁS menete – Válás információ válási szaklap)

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.