Főoldal » Interjú Gucci Westman sminkmesterrel

Interjú Gucci Westman sminkmesterrel

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Gucci Westman elfoglalt asszony. Amikor éppen nem az Oscar de la Renta divatbemutatóján sminkel, akkor Cameron Diaz természetes szépségét emeli ki, vagy a Revlon termékeit fejleszti, mint a márka nemzetközi művészeti vezetője. Emellett két gyermek édesanyja, és David Neville, a Rag&Bone divatmárka társtulajdonosának felesége. Egy igazi művész, és minden kétséget kizáróan napjaink egyik legbefolyásosabb sminkes guruja. Most vele olvashattok egy rövid interjút.

Mi a legnagyobb félreértés, ami szerinted a sminkelés során felmerül?
“Azt hiszem, hogy a nők azt hiszik, hogy rúzst viselni nehéz. És hogy a bőrszínedtől függően nem viselhetsz bizonyos színeket. Ez nincs mindig így. A smink arra való, hogy játsszanak vele, szóval mindent ki kell próbálni, és megnézni, működik-e.”

A divatfotózások sokáig eltarthatnak. Van valami trükköd arra, hogyan lehet egy sminket tartóssá tenni?
“Sok-sok touch-up (korrigálás, felfrissítés)! Bocs, erre nincs trükk. De azt mondanám, hogy valamilyen primer használata a bőrszín kiigazítására, és fixálásképp egy fújásnyi víz jó szolgálatot tehet.”

Ezzel ellentétben a divatbemutatók hamar lezajlanak. Mi a kedvenc gyorsan feldobható sminked, amit bárki el tud készíteni magának?
“Találj egy olyan sminket, ami jól áll neked, lehetőleg egy palettán belül. Én szeretem a kettő az egyben termékeket, így nem kell kotorásznom a sminkes dobozomban, hogy megtaláljam a megfelelő árnyalatot. Munka közben legtöbbször a Revlon CustomEyes Shadow & Liner-t használom,  egyszerűbb úgy dolgozni, hogy az összes szín előtted van.”

Van esetleg valami titkod bőrápolás terén?
“A bőrápolásban szerintem nagyon fontos, hogy néha megváltoztasd a rutinodat – a bőröd jobban reagál rá. Az én kedvenc kozmetikusom, Joanna Vargas minden egyes alkalommal valami mást csinál, és a bőröm minden egyes alkalommal teljesen megújul – hihetetlen. Ezen kívül úgy gondolom, hogy a mindennapos gyengéd radírozás is fontos.”

Mi az a termék, ami nélkül nem tudsz élni?
“Bőrápolás terén egyértelműen a bőrradír! Ha épp nincs kéznél, akkor készítek magamnak. Bármiből, ami éppen otthon van, pl. gyömbérből, kávébabból, zablisztből, mézből, barna cukorból, melaszból, kókuszolajból, sőt talán sörből is. Csak jól megőrlöm az egészet és felkenem. A kedvenc sminktermékem pedig a Revlon Age Defying with DNA Advantage Cream Makeup, gyönyörű fényes finish-e van és szuperül hidratál.”

Mit szeretsz a leginkább abban, hogy a Fashion Week alkalmából lehetőséged van divattervezőkkel együtt dolgozni?
“Imádok együtt dolgozni tervezőkkel, stylistokkal, fodrászokkal, mindenkivel, nem csak a Fashion Weeken, hanem a fotózásokon is. Hihetetlen kreatív energiák gyűlnek össze ilyenkor, szeretem látni, ahogy mindenki beleadja a legjobb tudását a munkába. A tervezők esetében pedig nagyon inspiráló látni, hogy min dolgoztak egész szezonban, és mik a saját inspirációik a munka mögött. A Fashion Week egy semmi máshoz nem hasonlító világ és egyszerűen fantasztikus, hogy összegyűlünk és megalkotjuk ezt az egész csodát”

Mondj egy dolgot magadról, amit az emberek nem tudnak rólad!
“Oh wow… Azt hiszem az emberek meglepődnének, hogy tudnák, hogy lovagoltam. 18 éves koromig versenyeztem, még az olimpiára is kijutottam. Kétszer is megnyertem a svéd kupát póni ugratásban!”

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.