Főoldal » Kocka köröm minták

Kocka köröm minták

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A kocka köröm a visszafogottabb formák közé tartozik, de mindemellett bármilyen körömdíszítés elképzelhető ezen a körömformán is. A klasszikus francia körömvégek a kocka köröm minták egyik legismertebb díszítése, hiszen az élvonalak már önmagában meghatározzák ennek a formának a díszítését.

A színátmenetek, vagy az egyszínű kocka körmök csillámmal, kristályokkal, vagy bármilyen más díszítővel feldobhatóak, de ennek a körömformának mégis a legjobban a francia körömvégek állnak jól, persze azok színes változtatást is közkedvvel választják.

Az egyik legegyszerűbb módja a kocka körömdíszítésnek, ha színes körömvégeket készítünk, de a fehér körömvégek csillámos mosolyvonala is önmagában díszítő értékekkel bír. Mindemellett a porcelán virágok, vagy akril festékekből készített formák, virágok, pöttyök és vonalak is helyet kapnak, de a gyűrűsujjakon elhelyezett különféle méretű Swarovski kristályok is kellően díszítik ezt a körömformát.

A kocka köröm minták között nézelődve elmondható, hogy ennek a formának is megvan a maga ízléses világa, így mindenképpen érdemes ehhez alkalmazkodnunk, hiszen a konzervatívabb megjelenés, annak egyszerűségéből kiindulva talán nem is igényel akkora díszítést, mint más körömforma, mindamellett, hogy a fehér francia körömvégek a természetességet is képviselve a maga egyszerűségével is képes magára felhívni a figyelmet.

Válogathatunk tehát az egyéniségünkhöz és a vérmérsékletünkhöz leginkább illő anyagok, színek és formák közül. Fontos, hogy olyan körmöt csináltassunk magunknak, amit tudunk viselni és kényelmesen érezzük magunkat benne.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.