Főoldal » Körömdíszítés otthon

Körömdíszítés otthon

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A körömdíszítés otthon is elvégezhető, s aki szereti díszíteni a körmeit, annak már rengeteg olyan alapanyag áll a rendelkezésére, hogy megalkossa egyéni elképzelését.

Persze, mint minden másban itt is szükségünk lehet olyan ötletekre, amelyekkel segítjük a körömdíszítés megvalósulását és felkeressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel mi is könnyedén boldogulhatunk akár otthon a négy fal között. Ilyen segítséget nyújtanak a különféle köröm minták képei is, amelyek által a körömdíszítés még inkább vonzóvá válik számunkra, s a kipróbálásuk sem várat ezáltal sokáig magára.

A régi idők klasszikus körömdíszítése a körömlakk, mely mindig divatos színekkel vár ránk az üzletek polcain, s melyek mellett már megjelentek a különféle díszítők, akár kövek, vagy matricák formájában, amelyek felhelyezése egyáltalán nem bonyolult dolog. Az, aki mégis a saját kézzel festett köröm minták kedvelője, a díszítő lakkok vékony ecsetei segítségével az egyszerűbb virágok, pöttyök és vonalak is elkészíthetővé válnak.

Figyelem a zselé lakozzás tanulható akár egy egynapos műköröm tanfolyam keretében vagy online kurzusokon.

A természetes körmök viselői egyre inkább elcsábulnak az újdonságként ható lakk zselé iránt, hiszen a tartósságot garantálja számunkra, ám a bonyolultabb előkészületeket igénylő körömdíszítés otthon csak alapos tudás birtokában végezhető, emiatt érdemes magunkat inkább műkörmös szakemberre bízni, aki a megfelelő higiéniai előkészítéseket szakszerűen elvégzi.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.