Főoldal » Körömdíszítő apróságok

Körömdíszítő apróságok

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A műkörmös nap, mint nap szembesülhet olyan kívánsággal, ami egyéni megjelenést kíván a műköröm viselője számára, de egy jó szakember bármit képes elkészíteni. Bár a színes zselék is helyt állnak a körömdíszítésben, mégis legtöbben már nem elégszenek meg ezekkel. De melyek is a leggyakrabban felhasznált körömdíszítő apróságok, melyek segítségével igazán egyedi megjelenést tudunk garantálni a vendégek számára?

A csillámporok igen sokfélék, az egészen apró szemcseméretűtől a nagyobbakig mindent megtalálunk a kínálatban. Előnyük, ezért, hogy változatosan fel tudjuk őket használni, hiszen akár színátmeneteket is képezhetünk, de egyszerűbb csíkokat is készíthetünk felhasználásukkal. Akár más műköröm díszítőkkel is felhasználhatjuk, vagy keverhetjük is az alapanyagokkal, így az épített köröm is  csillogóvá válik. A sokféle szín, a méret és az elérhető ár, mely garantálja, hogy minden műkörmös szalonjában megtalálható.

A gumidíszek is remekül szolgálják a körömdíszítést, hiszen a virágok, csakúgy, mint a gyümölcsök gondoskodnak a körmök vidám hangulatáról. Ezek a kellemes színhatású körömdíszítő apróságok beépíthetőek a műkörömbe, s indák, vagy pöttyök mellett kellemesen érvényesülnek.

A flitterek és hologrammos lapocskák a francia körömvégek egyik legkedveltebb díszítői. Rendkívül sok színben kaphatóak, amelyek igazán változatossá teszik még a legegyszerűbb díszítéseket is.

A törött kagylók és kagylócsíkok az igazán különleges körömdíszítők közé tartoznak. A kagylólapokat mindig formára kell vágni, s azután építhetőek a körömbe. A változatos színek az óaranytól a divatos élénkig mindent megtalálunk ezekben a díszítőkben is.

A díszítő golyók igen hatásos díszítést eredményeznek, változatos méretben és színben kaphatóak. A díszítő golyók beépítésre kevésbé alkalmasak, leginkább a köröm felületét díszíthetjük vele. Virágok bibéinek, vagy egyszerűen felületet díszítve is remek kis apróságok.

A Swarovski kristály különleges üvegből készült, beépítésre alkalmas körömdíszítő. Sokféle szín és méret gondoskodik arról, hogy akár a méretük szerint, akár a színeket összeválogatva alkalmazzuk őket. Akár önmagukban is alkalmazhatjuk, akár a díszítésünk, mint pl. virágok közepének is felhasználhatjuk őket.

Mindezen díszítők mellett rengeteg más is felhasználható a műköröm díszítéséhez, legyen az csipke, madártoll, szárított virág, műanyag virág és csillag, a lényeg, hogy mindig törekedjünk arra, hogy ízléses összképet mutassanak, ne legyen túlzsúfolt a díszítésünk.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.