Főoldal » Kutyaszív – Kell egy barát!

Kutyaszív – Kell egy barát!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Werk Film, Stílus és Irás Akadémia összefogott az Állat és Ember Állat- és Természetvédő Kulturális és Szabadidő Egyesülettel. A kutya és ember egymásra találásának témáját ismert divattervezők, stylistok, fotósok, sminkesek, fodrászok  közös munkájával, a Werk tanárainak és hallgatóinak kreativitásával szeretnék december 16-án, pénteken este 19 órától újszerűen megfogalmazni.  

Az esemény célja nem a szánalom felkeltése, hanem a kutya és ember egymásra találása  örömének bemutatása. Az egyesület öt éves fennállása során több mint ötszáz állatot juttattak családba. Jelenleg 67 állat van a gondozásukban. A WERK velük együtt szeretné felhívni a figyelmet a bajban lévő állatok egyre növekvő számára, s arra, hogy állatot tartani nemcsak öröm,felelősség is. Közösen szeretnének kutyák tucatjainak gazdát, a leendő gazdáknak pedig barátot találni.

A programban részt vesz többek között a Bella Mode, Deer Audio, Dunakeszi Kötélugró Klub, Fábián Zsanett, Jónás Jácint, Lulu dog, Merő Péter, Szputnyik shop, Szöllősi Henriett, Tyra Clothing és még sokan mások.

Program:

19.00  Beszélgetés a felelős állattartásról

19.45 Dog dancing

20.00 Kutyás divatbemutató

A gazdákra váró kutyusok a www.werkakademia.hu/kutya oldalon láthatók.

 

További információ:

 

Balogh Máté

70/457-1183

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.