Főoldal » MAISON MARTIN MARGIELA for H&M

MAISON MARTIN MARGIELA for H&M

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Maison Martin Margiela lesz a következő divatház amelyik együttműködik a H&M-el, jelentették be ma reggel. A kollekció amely November 15-étől lesz elérhető világszerte a H&M üzleteiben és online, nem csak női és férfi ruhákat, kiegészítőket is fog tartalmazni. ,,A MAISON MARTIN MARGIELA az elmúlt három évtized egyik legfontosabb és legbefolyásosabb divatháza,”mondta a H&M kreatív tanácsadója Margareta van den Bosch. “Nagy izgalommal tölt el ez a radikális együttműködés, amely világszerte elérhetővé teszi a különleges MAISON MARTIN MARGIELA darabokat a divatrajongók számára. Ez az együttműködés egy nagyszerű, emlékezetes divatesemény lesz.”

A francia divatházat örömmel tölti el az együttműködés amely “látomásuk egy újfajta interpretációját” mutatja be. Olyan neves márkák működtek együtt a H&M-el eddig mint a Versace, Lanvin, Karl Lagerfeld, Marni vagy épp Stella McCartney. 

“Divatunk demokráciája mindig is a kreativitásunk középpontjában állt, és a H&M-mel való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy ezen az úton előbbre lépjünk. Olyan módon fogjuk összehozni a két divatház kontrasztos világát, amely mindenki számára meglepetés lesz.”

Személy szerint szeretem ezeket az együttműködéseket, hiszen ezek lehetőséget adnak olyan márkák megvételére, amikről alapesetben csak álmodhatnánk. Vagy legalábbis ez a célja. Nyilván szubjektív, hogy ezekben a kollekciókban mi kinek tetszik, de az én véleményem az, hogy hiába neves márkák, ha egyszer hordhatatlanok.

Persze vannak olyanok, ha elég ideig keressük őket, amik nem olyan rondák és még meg is fizethetőek. Bár szerintem ezek a legkevesebb esetben léteznek csak. Amikor az első együttműködés megtörtént nagyon örültem, hiszen ez tényleg hatalmas lehetőség mindannyiunk számára. Amikor a DVF ( Diane von Fürstenberg) készített fehérnemű kollekciót, úgy gondoltam, oké ez nem rossz.

A Lanvin for H&M még egyenesen tetszett is. Viszont amikor már a Versace (amit alap esetben amúgy szeretek), és a Marni kollekciói jöttek ki, azt gondoltam, na most ezek viccelnek velünk? Hiszen a darabok szerintem nem csak rondák, hordhatatlanok, épp emiatt úgy is éreztem, hogy irreálisan sokat is kérnek értük.

Mondom ez csak az én véleményem, de éppezek miatt kevesebb bizakodással mint az elején, de azért még bizakodással nézek elébe a következő H&M és valami nagy divatház együttműködésének.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.