Főoldal » Még tíz napig lehet jelentkezni A Dal 2019 mezőnyébe

Még tíz napig lehet jelentkezni A Dal 2019 mezőnyébe

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

November 8. éjfélig lehet jelentkezni a Duna Televízió dalválasztó show-jának jövő évi mezőnyébe. Nevezni kizárólag online, a www.adal.hu oldalon lehet, a jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével.

A honlapon megtalálható A Dal 2019 részletes pályázati kiírása is.

Idén is műfajtól függetlenül várják a műsor készítői a pályaműveket.

A Dal műsor évadaiban a nézők a kimagasló szakmai sikereket elért előadók mellett pályakezdő énekeseket, együtteseket is láthattak, akik évről-évre műfajok széles skáláját képviselve szerepeltek a versenyben.

A tavalyi indulók közül a metálzene képviselője, az AWS zenekar nyerte meg A Dal 2018 dalválasztó show-t és ezáltal kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra.

“Bebizonyítottuk, hogy van helye a metálzenének a televízióban és a nyári fesztiválok színpadán is” – nyilatkozta korábban Siklósi Örs, az AWS énekese. ”

Ez volt életünk legjobb nyara: soha nem volt még ennyi bulink, és egy nagy álmunk is teljesült: felléphettünk a Wacken Open Air fesztiválon, amely a világ egyik legnagyobb nyári metálzenei fesztiválja.

Ez egyértelműen A Dal-ban elért győzelmünknek köszönhető” – tette hozzá.

Idén is érdemes jelentkezni a versenyre, hiszen A Dal 2019-ben is több különdíjat adnak majd át: “A Dal 2019 Legjobb Dalszöveg Írója” és a “A Dal 2019 Felfedezettje” elismerések mellett jövőre is lesz online Akusztik Dalverseny.

A Dal 2019 nyertese képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyet 2019 májusában, Tel-Avivban rendeznek meg.

A Dal 2019 – jelentkezési határidő: 2018. november 8. (csütörtök) éjfél
www.adal.hu

MTVA Sajtóosztály Fotó:https://adal.hu/

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.