Főoldal » Mennyit ér a nő joga, a feleség élete? 40+ feleség, nyugdíjas nő, ha válik!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Bár a magyar válási szakemberek abban egyetértenek, hogy a válásokat döntően a nők kezdeményezik – a nő joga azonban a válásban, válóperben könnyen sérülhet!

Országos illetékességgel, nagy piaci válási gyakorlateset ismeretével részünkről válási szakirodaként állítható, hogy a feleségek joga, asszonyok betegsége utáni helyzete még hagy tennivalót maga után.

 

Válás menete ismertetői, válóper elindulása beszámolói a feleség számára önmagában csak jelzőfény, de nem elegendő – kifejezetten szükség van a megbízható válási szakiroda szolgáltatására a gyorsabb váláshoz!

 

Hol sérülnek gyakran az asszony jogai, a feleség érdekei válás közben:

  • Közös lakás, közös családi ház használata a válás bejelentése után!
  • Vagyonmérleg összeállításánál, házassági vagyonleltár kidolgozásánál!
  • Személyiségi jogok a válás közben!
  • Szülői felügyelet, női kapcsolattartás szélsőséges esetekben!
  • Feleség betegsége utáni rászorultság igényei!
  • Vagyonmegosztásnál a különvagyonok és beruházások elszámolásai!
  • Közös ingatlan értékesítése alatt!

Természetesen a válásnál, a válóperben ennél több kritikus érdekütközési pont lehet – azonban ezek egy része biztosan karizmatikus lesz a nők válása során.

 

Nő joga a házastársi tartásra jobban jogi korlátok közé van szorítva a bírósági gyakorlatban, mint azt az élethelyzetek által támasztott szükség igazolná.(Ptk.4:29.§)

 

Szép és hosszú házas évek után – hol a feleség joga váláskor?

 

Vidéken az iskolázatlan háztartásbeliek, fővárosban, nagyvárosokban a gyermeket választó diplomás feleségek, szakmunkás asszonyok kerülhetnek könnyen a házastársi tartás igénye elé 3-4 gyermek vállalása után! (Nagycsaládosoknál különösen komoly a válás!)

Naponta tapasztaljuk, hogy az évtizedekig háztartásbeli feleségnél az önhiba és saját maga eltartásának képessége durva vita tárgya a válás során, minden eljárásban.

 

Jó tudni a házasság alatt megbetegedett asszonyok számára, hogy a rövid idő önmagában nem zárja ki az elesett helyzetbe jutott feleség jogait – viszont arányosítva ad jogi támaszt az új Ptk.

Válás legkiemelkedőbb kérdése 2017-ben is, hogy miként lehet takarékosabban, jó lezárással elválni a házasságból!

Magyarországon a feleségek, nő számára patinás válási szaktanácsadó iroda, segítőkész válási ügyfélszolgálat áll rendelkezésére nálunk!

 

Szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés nőként saját üggyel, válással, válóperrel: +36/305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com      (VÁLÁS MA – Válási szakmagazin)

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.