Főoldal » Minden a válásról 2017-ben! – Megbízható szolgáltatás nők válásaiban!

Minden a válásról 2017-ben! – Megbízható szolgáltatás nők válásaiban!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Család, gyermekvállalás, házasság és válás a nők életében igen fontos folyamatok és mozzanatok.

Megbízható szakmai partnerei vagyunk, segítőkész szakértői team munkájával a nőknek – másként minden, ami a jó váláshoz szükséges!

Szakmai válási magazinunk több, mint 50.000 nő olvasó érdeklődésére volt érdemes már eddig is.

 

A nyár van, amikor nagyon hosszú egy házasságban.        Szabadság és esetlegesen egy másik férfi érdeklődése (munkatárs, szomszéd utcából stb.), a válás mérlegelése gondjaival nyomasztóvá teheti a válás előtti utolsó időszakot, a válás eldöntésének idejét.

 

Jellemző ez a rendszertelenül bántalmazó, részben alkoholizáló házasságokban, ahol a rosszul alakult nyári közös szabadság, egy új lökdösés, verés hozza meg a válás szükséges döntését!

(Általában a házasságon belül a kiabálás, verekedés, durva  lökések ismétlődnek ott, ahol a válás jó döntésnek számít!)

 

Válóper előtt bántalmazások esetén, minden percet a válás előkészítésére kell fordítani!

 

Egy nő kisgyermekkel jó döntést hoz, ha a bántalmazó (rendszeres esetek) házasság helyett a válás mellé foglal állást.

 

Ennek elindítása az iskolakezdés időszakában hasznos, különösen annak reményében, hogy a volt házastárssal lehet – megbízható szakembereink segítségével – egyezséget elérni, a válóperes kereset mellé.

Első válóperes konzultációinkon a legfontosabb kérdések egyike – milyen kommunikációs helyzet van a házaspár között?! (A jogi válaszok helyett a kommunikációs kitörési pontokat kell megtalálni a válás kezdetén.)

Bántalmazott nők sem akarnak általában durva válást, durva válópert, rendőrségi ügyeket stb.

 

Nő számára a  gyermek miatt, az iskola indulása előtti válóperes kezdeményezés jobb, mint később, vagy már a téli ünnepi időszakban.

 

A válásról gondolkodó nők számára biztos támpont vagyunk a válás minden szakaszában, profi és patinás  válási szakirodaként segítőkész ügyfélszolgálat biztosítja nálunk a nők számára, hogy a válás minél előbb teljesen tiszta szándék lehessen a feleségek döntései előtt, ha már válni muszáj a kialakult állapotok miatt!

Ismétlődő (negyedév alatt 3-4 eset) agresszió házasságon belül veszélyessé válhat!   A szex ilyenkor már ritka, vagy eseti szinte kényszer szex.

 

Válás menete szerint ilyenkor a válási szándékok, körülmények, újrakezdési lehetőségek kiértékelése – szakemberekkel– fontos teendő!

 

Nehéz – agresszív életmóddal terhelt válásoknál – Válókereset benyújtása egy nő számára akkor lesz megfelelő, ha azt több lépcsős válási előkészítés, profi válási jogvita rendezés előzi meg.

Ügyfél bejelentkezés hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-19h)

(Forrás: VÁLÁS MENETE – VAGYONMEGOSZTÁS válási szakmagazin)

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.