Főoldal » Minden kezdet nehéz

Minden kezdet nehéz

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Úgy gondolom az első bejegyzés előtt mindenki áttördeli az ujjait, nagyot sóhajt és valami hasonlóan sablon szöveget posztol ki – ezért utólag is bocsánat, de tény, hogy valahol el kell kezdeni. Sőt, nálam nehezítő tényező, hogy nem tudtam még lecserélni a megjelenő torz Barbiecipő-halmazt, de rajta vagyok az ügyön, nyilván az én hiányosságom, hogy hiába töltök fel újabb és újabb képet, a mentés gomb után mégis mindig a kiscipők köszönnek vissza.

Na de végre írnom kellene valami hasznosat is. Elsőként elmondanám, hogy miért lettem a felsofokon.hu önjelölt bloggerínája. Először is azért, mert 2 téma van, ami igazán lefoglal: az egyik a munkám, a reklámszakma, a másik mondhatni a hobbim, a divat. Ez utóbbi nem úgy kell elképzelni, hogy minden pénzem, amit megkeresek a reklámoskodásból elmegy cipőkre és táskákra, nem. Én szeretem csak nézni, tanulni is a divatot, kikapcsol a szép ruhák látványa, a kozmetikumok illata, színes palettái. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem költök azért ilyen kincsekre, de szó szerint, tényleg csak kincsekre. Én annak a híve vagyok, hogy jót olcsón. Fájna a szívem, ha sok tízezret kellene kiadnom egy dologra, holott tudom, hogy – egy talán kicsit sem gyengébb minőségű üzletben – mennyi mindent be tudtam volna szerezni azon a pénzen. Szóval nem kell megijedne, nem a Cosmoból fogom kimásolni a tippjeimet, hanem a saját életemből. Munkám után szinte minden nap szoktam szánni fél-egy órát kirakat nézegetésre, kutatásra, tehát lesz miből csemegéznem Nektek.

Talán valakiben felmerülhetett, hogy ugyan miért nem a marketing témakört választottam magamnak és igazából a válasz egyszerű: nekem elég napi 8 óra munka, szabad időmbet inkább másnak szentelem. Remélem nem fogok csalódást okozni és sok-sok érdeklődőm lesz.

oE

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.