Főoldal » Nők kivándorlása! – Mérsékelt demokrata politika cselekvést szorgalmaz!

Nők kivándorlása! – Mérsékelt demokrata politika cselekvést szorgalmaz!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

A magyar politika számára a Magyarországról való kivándorlás intő jel, valódi politikai figyelmeztetés a választók részéről.

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata összegzése: ” Népesedés sikere, Magyarország jövője lehetetlen a női kivándorlás, a fiatal nők Európába tartó exodusa megállítása nélkül!  Jó politika teremthet ehhez megoldást.”

 

Kutatások és közvélekedések hangoztatják, hogy a nők exodusa Magyarországról, a magyar jövőt teszi kérdőjelessé.

Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy a családok kilátástalanságát, a nők kilátástalanságát Magyarországon csak a jó politika érvényesítésével lehet megfékezni! 

 

                                                               Magyar nő Bécsben és Madridban….

 

Ennek több száz jogi dereguláció és százas nagyságrendben új szakpolitikai döntés lehet a politikai háttere és alapja – ezek a mérsékelt demokrata politika igényei!

Kiragadott intézkedési javaslati példák  a mérsékelt demokrata, centrista politikai programból, de lényegesek:

  • Munkahelyeken a nők és férfiak azonos bérért legyenek alkalmazhatóak!  Különösen a vezetői státuszokban, egészségügyi szektorban, kereskedelmi szektorban, szolgáltatói szektorokban.

 

  • Gazdasági társaságok ügyvezetői számára bürokratikus könnyítések, felelősség könnyítése. (Nők család mellett látnak el mikrovállalkozásokban ügyvezetőséget – ma kegyetlen és riasztó a szabályozás.)

 

  • Tovább támogatandó a bölcsődei és óvodai férőhelyek bővítése, mely a mai politikában is érvényesül.

 

  • Gyerekvállalás esetén a felsőfokon végzett nők számára a diákhitel teljes összegben, a devizahitelből lett forintosított hitel gyerekenként 6MFT összeggel leírandó kell, hogy legyen.

 

  • Politikai feudalizmus visszaszorítása a közéletben, a nők számára az aktív politikai tér, civil tér biztosítása! (Jogi dereguláció ezen a területen)

 

  • Egészségügyi képzések bővítése, egészségügyben a bérek jelentős emelése, egészségügyben a KATA-s vállalkozás lehetővé tétele a szakdolgozók, segédápolók, védőnők számára.

 

  • Vidéken a kistelepülések tömegközlekedésének erős mértékű javítása, regionális MÁV utazási kedvezményes kártyák, családi országos kártya kialakítása.)

 

Mérsékelt demokrata nézőpontból sajnálatos és valós tény, hogy  Magyarországról az araboktól, a hollandokig, iszlám gazdag férfiaktól, amerikai nyugdíjasig a legkeresettebb és legigényeltebb fogalom a magyar nő.

 

Erre káros háttérhatásként a hazai túlzó jogi környezet, a rossz és káros jogalkotás termékei, a túlzóan latin politikai feudalizmus ma már olyan erőt jelent, melyben a fiatal magyar nők tömege vándorok ki  Európába, a világ tájaira.

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.