Főoldal » Porcelán műköröm és díszítések

Porcelán műköröm és díszítések

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A porcelán műköröm készítésének egyik legfontosabb kérdése a por, folyadék arány, amelynek eltalálása fontos, hogy az anyaggal jól tudjunk bánni. A porcelán felviteléhez határozott ecsettartás szükséges, valamint lapogató mozdulatokkal teríthetjük szét a körmökre felvitt anyagot. További előnye a zselével szemben, hogy tömény acetonnal leoldható, ezzel is fenntartja népszerűségét.

A porcelán levegőre köt, ezért ügyelnünk kell arra, hogy gyorsabban bánjunk vele, mint  a zselével. A műköröm díszítésben használt színes porcelánporok, melyek már csillámos változatban is kaphatóak, sem kötésben, sem erősségben nem különböznek az építésre használt társaiktól.

A porcelán műköröm díszítéséhez csakúgy, mint a zselés műkörömnél akár beépíthető díszeket, akár felületi díszeket is felhasználhatunk. Csillámporok, strassz kövek, akril festékekkel készített motívumok, vagy akár színes zselék is a rendelkezésünkre állnak, hogy bármilyen körömdíszítést megvalósítsunk rajta.

A porcelán műköröm így még mindig képes helytállni a műkörömépítésben és a körömdíszítésben, melyre számos olyan műkörmös munkát tekinthetünk meg képekben, amelyek akár a porcelánba épített műköröm díszítéseket, akár a felületi díszítéseket szemléltetve irányt mutathatnak a számunkra, valamint feltárják a tényt, hogy valóban szükség van még erre az alapanyagra, így valóban szükséges, hogy szolgáltatásainkban is szerepeljen.

Minden nőnek legalább egyszer biztosan megfordult már a fejében, milyen jó lenne a szépségiparban dolgozni. Nem véletlen, hiszen mindannyiunk arra törekszik, hogy szép és trendi legyen. Az új szakma tanulásának leggyakrabban az időhiány szab gátat.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.