Főoldal » Probléma a tartásdíjjal! Válás trend és iskolakezdésnél problémás szülők!

Probléma a tartásdíjjal! Válás trend és iskolakezdésnél problémás szülők!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Iskolakezdés előtt, közvetlenül az ítélkezési szünet vége után a határidők, illetve az anya válóperekben a válás gyerekkel problémás kérdései, problémás tartásdíj elszámolásai kerülnek előtérbe!

A válások, válóperek közvetlen előadásai Önöktől, a bírósági gyakorlat tapasztalatai adják össze a válási gyorsjelentéseinket! A nők információi válásról nálunk közvetlen válásokra épül!

Amikor dolgozó anya válik gyerekkel, akkor a gyermektartásdíj érzékeny kérdés! Erről írtunk itt is!

Mára már a Kúria és a fellebbviteli bíróságok rengeteg tartásdíj per fellebbezéssel találkoznak.

Magyarországon sok eltérés van a budapesti válóperek és távoli vidéken zajló válóperek tartásdíj részleteiben!

Eltérő gazdasági fejlettségű megyék, régiók részben eltérő válóperes problémás kérdéseket vetettek fel a válóperes bírók számára. Ön is hallott sportkocsival járó, munkanélküli férfiakról?

Gyerekkel válás, anya válóperek esetén a szülők tartási képessége sok részlet mellett bizonyítható, míg a gyermek érdeke az elsődleges szempont!

Fontos, hogy a sikeres válás mindezeket jó válási kommunikációval, jó peres kommunikációval megoldja szakembereinkkel. Közvetlen kommunikáció felépítése, TFKKE szakmai módszertan)

Ha a nő velünk együtt felépíti, szakembereinkkel a tényorientált kommunikációt, a másik fél sokkal gyorsabban jut el a megállapodás belátáshoz.(Formalizált eljárások nélkül, súlyos peres kiadások nélkül…)

Nincs rosszabb gyermekes dolgozó anya számára
, mint a Kúriára várni egy felülvizsgálandó gyermektartásdíj miatt………………………….

Ősszel nagyon hiányzik a gyerek számára, gyerek neveléséhez a meg nem érkező tartásdíj – erről nagyon sok anya mesélhetne!

Családonként eltérő lehet a gyermek szükségleteinek bővülése, jellemzően a kialakult gyakorlat, különórák itt mérlegelésre találnak. (művészi torna, vagy hangszeres tanulás stb.)

Nő számára nálunk a válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben!

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció – magatartás válóperes tárgyalásokon – a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.

Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)

E-mailben is bejelentkezhet a válás gondjaival: valas.no@eposta.hu

Segítsen ismerősének, kolléganőjének, barátnőjének és az ő gyerekeiknek – adja át neki elérhetőségünket!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.