Főoldal » Szex és nő! Szex és viták, bírósági perek!

Szex és nő! Szex és viták, bírósági perek!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Életmód, divat és trend, egészség és társadalmi kultúra együtt hat a szex és nő kettősére!

 

Szex és nő, szex és bírósági per nem ritka összekapcsolódás a bennünket felkereső nők előadásai alapján.

Családon belüli jogsérelmek egy részében ott az erőszakos szexuális kísérletek, közeledések, vagy a bántalmazás és szex párosa.

 

A szexuális női jogsérelem elhallgatása nem megfelelő út választását jelenti. Egyetemista lányok, munkahelyek női dolgozói nagyon sok ügyet nem indítanak el hivatalosan.

 

Szex miatt vita, szex miatt per a tartós és már szinte bensőséges körülmények között gyorsabban robban fel! (asszisztensek és kihelyezett tréningek, munkahelyi flörtölés, külföldi szolgálati utak, más helyzetek stb.)

 

Vidéken a szex miatti jogsérelmeket sokáig elhallgatják a nők!

 

Nők beszámolóiban a szexre kényszerítés “üzleti” és a szexre kényszerítés “eseti” változatai baráti társaságokon belül, bulik után különösen nagy számban előfordul.

 

Ma változik a jogi környezet a szex és bírósági ügyek területén.     Az új Btk. a nemi élet szabadsága elvét széles körben tiszteletben tartja.

 

Munkahelyeken, de állami szférában is hallható szexuális zaklatásról, szinte már paranoiát kiváltó erőszakos férfi szexuális közeledésekről!

 

A szex hiánya élettársak között, szex hiánya házasságban a válás előtt ma gyakori téma!

Privát lehallgatások, e-mailek feltörése féltékeny, vagy szexuálisan tolakodó főnök, ismerős részéről ismert problémák ma Magyarországon.

 

Ezekben a bírósági perekben, a bírósági perek előtti esetek meghallgatásakor irodánk munkatársai nagy körültekintéssel járnak el!

(A nőket e területen az EMV (Első Magyar Válási Intézet) felkért partnerei szexuálterapeuta, pszichopedagógus, válási közvetítő szaktárgyalók, orvos, jogászok, jogvédők, ügyvédek támogatják a megbízások alatt.)

Forrás: Nő Ma – Vagyonmegosztás MA szakmai magazin)

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.