Főoldal » Válás beadása feleség részéről – Vigyázat több, mint formaság és nyomtatványok kitöltése!

Válás beadása feleség részéről – Vigyázat több, mint formaság és nyomtatványok kitöltése!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Válás, válóper, vagyonmegosztás ma sem jár kevés problémával.

Testi, lelki megrázkódtatás mellett ma a bonyolult vagyonmegosztási perek a nők ügyeiben nehezen, vagy egyáltalán nem indulnak el.

Válás beadása a feleség részéről sokkal több kell, hogy legyen, mint formaságok kitöltése! (Ne váljon indulatai miatt váláskor a “feldühödött elefánt” indulati válóperes jelenség későbbi áldozatává!

 

A sajtó hírei között ott szerepel, hogy több száz bíró és ügyvéd tiltakozik az új perrendtartás szabályai miatt. (ügyfélhátrányok, ügyvédi akadályozottság, bírói vélemények, állami jogvédelem hiányai stb.)

 

Tájékoztattak ügyfeleink olyan bíróságokról Budapest környékén, ahol több hónappal későbbre halasztotta a bíróság a kitűzött válóperes tárgyalásokat.

Egy házasság vége utáni bűntudat, szakítás utáni bizonytalanság, önostorozás időszakában ez tovább növeli a válásban lévő nő terheit.

Számos esetben az ideiglenes intézkedések iránti kérelem is része a válóperes keresetnek. (szülői jogok, kapcsolattartás stb.)

Ennek okai többnyire komolyan vizsgálandóak a bíróság részéről, hiszen a válás a gyermek életét nagyon, de nagyon változtatja meg.

 

Több vagyonnal, több ingatlannal rendelkező családok válásainál, már a bíróság illetékessége is vitathatóvá válhat.

Nő számára, ha már muszáj válni, előnyösebb lehet a komplex válásban az, ha a nő adja be a válóperes keresetet, ha a nő lesz a felperes.

 

Nő számára a válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben!

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.

 

Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h) e-mail:valas.esetek@webmail.hu

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.