Főoldal » Válás és pénz az életben komoly ügy a nőnek!

Válás és pénz az életben komoly ügy a nőnek!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Házasság vége lehet egy rossz pillanat következménye (félrelépés, munkahely flört stb.), vagy hosszabb lelki és szexuális erodálódás lassú végeredménye!

Lehet manöken, vagy ismert sportoló, színész – a válóper nem válogat!

 

Aktív házasságban közös pénzügyek jönnek létre, vagyon képződik. Ide kell sorolni a házassági vagyonleltár szemszögéből a negatív vagyon a kölcsön, hitel képződését szintén.

Válóper, válás, vagyonmegosztás erősen kihat az emberek életére, későbbi életkezdésére…………

 

Válás 2017-es sajátosságai között továbbra is ott lesz az okos válóper, okos válás lehetősége, amely valódi eljárási alternatíva a bírósági tárgyalások hosszú sorozata helyett!

 

Válás menete a nő személyiségén, a vagyon bonyolultságán, a felek indulatain múlik!

Lakás a legkomolyabb vagyon, devizahitel autóra, lakásra a legnehezebb adósság!

 

Szakmai és piaci statisztikák mutatják gyakorlatunkban, hogy a nők, feleségek számára a válóperes kereset nem hasznos, ha az első lépés!

Különösen a devizahiteles generációban a szülők és válóperes felek számára átgondolandó mit lehet kezdeni az adóssággal!

Egyik út a követelés kivásárlása rokonok, barátok, munkahely  részéről!   Nem mindegy kinél van a követelés……

 

Átgondolatlan, tisztázatlan sablonokra épülő keresetek egy feleség számára inkább kárt hoznak, női jogok és lehetőségek elmaradását eredményezik, az “élethosszig tartó válás és vagyonmegosztás megtörtént esetei alakulnak ki!”

 

Elég kiragadni a feleség, vagy élettárs számára döbbentő bírósági tárgyalásokat, ahol az a jogvita, hogy mikor lett vége az életközösségnek…..

Más válóperekben, vagyonmegosztási perekben a gyerekkel együtt az anya élettársi minőségét hosszú bírósági tárgyalásokon vitatják!

 

Válókereset önmagában nem old meg semmit, egy okos válás során 2017-ben, egy köztes formális elem, meg kell, hogy előzze az előkészítés, válási specialistákkal konzultáció, szükség szerint szakértői vélemények beszerzése, majd a vita álláspont kidolgozása és az ADR válóperes mediáció!

 

 

Az idő számít a válásban!

Az idő számít a válásban!      Mindjárt itt 2017 vége!

 

Feleség számára, élettárs számára felkészületlenül, a válási részletek valódi tisztázása nélküli válóper és vagyonmegosztás 2017-ben, csak veszteség lehet!

 

Más a jogi képviselő ( jellemzően a per vitele az érdeke) és más a válóperes specialista ADR szemlélete, szakterülete és hozzáállása!(Okos válóper, kevés pereskedés az érdeke.)

Gyors és költséghatékony válás az ADR vitarendezéssel előkészített egyezség alapú válóper és vagyonmegosztás.

 

Válóperek kezdeményezői, aktív elindítói a nők.

Számukra a céges vagyon, pénzügyi kérdések a válás első gondolatainál háttérbe szorulnak.

A bankszámlák és betétek, biztosítások megismerése a válás előtt igen hasznos.

( Forrás: Vagyonmegosztás Ma – Női válóper Szakmagazin az Első Magyar Válási Intézet lapja)

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.