Főoldal » Válás menete ma a nő, a feleség kezében van!

Válás menete ma a nő, a feleség kezében van!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Egy válás előtt sok a tévedés, a félelem a válás konkrét menetétől, s annak előre nem várt következményeitől.

Kávéházban, színházi előadások között minden nőnek van egy jó ismerőse – de a válás ennél komolyabb dolog!

Évtizedes válási területen szerzett szakmai tapasztalattal kijelenthetjük: Válás menete, válóper menete a velünk való közös megoldásokban a feleség, a nő kezében van. (Jó döntések, okos egyezségek stb.)

 

Válóperes kereset az utolsó mozzanat, ha a nő okosan dönt a válás menete vonatkozásában, erről is szól közösségi oldalunk!

Ennek tartalma számos ismertetőben elérhető, de a válóperes kereset nem oldott meg még soha semmit, csak elindul a pereskedés!

 

Válás menete, válóper menete ne legyen cirkusz! Velünk a feleség tartja kezében a válóper részletes vitáit!

 

Bíróságok tárgyalótermeiben a felfokozott indulatok csak a per menetét hosszabbítják, még több kiadással a feleségek, asszonyok számára.

Egyszerű válás akkor létezik, ha feleség a válás elhatározásakor felkeresi irodánkat, s jól körülhatárolt álláspontját megismerteti, a körülmények és szándékok feltérképezése megtörténik.

Ha nincs kiskorú gyermek, akkor az új Ptk. által elvárt részletekben a munkatársaink rövid időszak alatt elérhetnek a házasoknál közös egyezséget, közös döntést.

 

Ha ez az egyezség tartalmilag, formailag megfelelő, akár már az első tárgyaláson lezárulhat a válás…….

 

Indulatok, fenyegetések nem vezetnek előre a válóper előtti helyzetekben, ahogy a válóperes tárgyalások közötti hosszabb hetekben sem.

 

Külföldre költözés gyermekkel, vagyonmegosztás, lakáshasználat, házastársi tartás vita a szakemberekkel költséghatékonyabban, gyorsabban, kevésbé kellemetlenül rendezhető el!

(Ausztria, Németország, London, Hollandia a nők kivándorlásainak úti céljai.)

 

Válás menete a nő jó döntésein múlik, ebben szakértelmünkre és a nők jogai iránti elkötelezettségünkre minden feleség számíthat!

 

Válási információk, jó megoldások elérhetősége:     Szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban! Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h)         valoperek@gmail.com

(Forrás: Válás – Válóper Ma   Válási szakmagazin)

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.