Főoldal » Válás ügye hatással van egészségre, szépségre, életvitelre

Válás ügye hatással van egészségre, szépségre, életvitelre

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Magyarországon a párkapcsolati vitákban még mindig nem eléggé jól felismert, hogy a válás, válóper kihat az egész életmódra, életvitelre.

Egy jól kezelt válás, az ápolt és csinos egyéniség megőrzése éveket adhat Önnek a teljes magánéleti csőd helyett – Mi ezért dolgozunk!


ELSŐ MAGYAR VÁLÁSI INTÉZET – ÓVATOSAN, KÍMÉLETESEN A VÁLÓPEREKKEL

Sok válási ügyben a szomszédok, barátnők onnan veszik észre a válás megjelenését, hogy öltözködésében, hajviseletében megváltozik külsőleg a válással foglalkozó nő, vagy férfi.

Válás ügye komoly ügy – ne fogjunk hozzá rokonok, ismerősök tanácsai szerint, hanem keressünk a válási egyezségekre, mint szakmai trendre érzékeny válási egyezségi és szakértői irodákat.

Ha a párkapcsolat szétzilálódott különösen fontos, hogy a kísértés ellenére, lelki válság ellenére ne hagyja el magát, saját értékeit jelenítse meg frizurában, divatos öltözködésben – túlzások nélkül!

Más eredménnyel tud résztvenni a válási szakértő által vezetett egyezségi üléseken és tárgyalásokon, ha visszafogott, de divat által elismert színekkel, frissen fodrásztól készített hajjal, parfümmel jelenik meg a volt párja, volt férje, felesége előtt.

Váláshoz idő kell, az nem verseny.  VÁLÁS – VAGYONMEGOSZTÁS EURÓPAI MÓDON

EMV Első Magyar Válási Intézet a bejelentkező ügyekben néha a válásban lévőknél dilemmát tapasztalja, a régi már nem létező szexualitás és párkapcsolat nosztalgiájával, illetve az új iránti nyitottság feszültségeivel.

Szakmai tapasztalataink szerint egy lassabban épülő új kapcsolat a válás realitását jobban szolgálja.

VÁLÓPER ÉS A KÍMÉLETES, GYORS VÁLÁSOK ÜGYEIBEN DOLGOZUNK

Válás közbeni új kapcsolat kibontakozása csak harmóniára szabad, hogy épüljön.

Új konfliktusok begyűjtése túl zűrös pasikkal, zűrös csajokkal nem segíti, gátolja a józan és mértéktartó válás lebonyolódását.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.