Főoldal » Válás után milyen a nő élete, feleség sorsa?!
Válás után milyen a nő élete, feleség sorsa?!

Válás után milyen a nő élete, feleség sorsa?!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Válás kockázatai a feleség számára, akkor nem váratlan csapás, ha időben fordul a nő válási ügyfélszolgálatához irodánkban!

Válás beadása, válóper beadása önmagában nem ad semmilyen választ a válóper meglévő kockázataira, a válás gyakorlati és valós kockázataira!

Minden nő válása más és más, így a feleségek számára a válóper előtti kockázatok is lehetnek eltérőek.

Nő válási információi között első helyen kell, hogy legyen a válás kockázatainak megbeszélése szakembereinkkel! (Orvos – Közgazdász – Ügyvédek – Építési költségszakértők – Földmérők stb.)

Válás kockázata más és más a válások különbözőségéből eredően, de kiemelünk néhány általánosan is meglévő és szakembereinkkel átgondolandó kockázatot nő válópere előtt, válópere alatt!

A házasság vége a bíróságokon vita tárgya. Feleség számára a kiköltözés szakembereinkkel közösen átgondolandó!

I. Nő önmagában való túl hosszú mérlegelése, latolgatása barátok, ismerősök véleményei miatt. (Egészségügyi kockázat, házasságon belüli kommunikációs zárvány kockázata stb.)

II. Átgondolatlan és érzelmi-indulati alapon való kiköltözés gyerekkel, vagy gyerekekkel. (vagyonvesztés kockázata, a vagyonmegosztás elhúzódása kockázata, irat és más hátrányok kockázatai stb.)

III. Felkészülés nélküli és válási szaktanácsadás nélküli haragból, dühből válás beadása formanyomtatványokkal. (Pszichológiai kockázatok, kommunikációs kockázatok, pénzügyi és gazdasági kockázatok, akár a költségek sokasága stb.)

A kiemelt esetek is mindig a gyermekekkel való kapcsolat, szülői jogok sérülése kockázataival járhatnak.

Egy újrakezdés a még rendezetlen válás és vagyoni elszámolás mellett sokkal sérülékenyebb, a nő az aki kimerülhet, kiéghet a folyamat alatt!

Irodánk szakemberei egyik szakmai fókusza (válás ügyfélszolgálat) a válás kockázatainak az ügyfél előadása alapján való áttekintése, majd több szakterület munkájával a válás kockázatainak csökkentése.

A személyes konzultációkon a feleség számára az önként kiköltözés gyerekkel, vagy gyerek nélkül mindig fontos válóperes téma.

Feleség döntése a válás előtti , válóper közbeni kiköltözés vonatkozásában, erősen befolyásolhatja a későbbi válás menetét! Keresse válás ügyfélszolgálatunkat!

Gyors válás, gyors válóper csak előkészítéssel lesz hasznos a feleségeknek! Milyen lesz a feleség élete válás után – ez fontos kérdés?!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel válás ügyfélszolgálat nők számára: Munkanapokon 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) e-mail: valoperek@gmail.com

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.