Főoldal » Válóper és feleségek! Nők válása ma 2017!

Válóper és feleségek! Nők válása ma 2017!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Válóper ma más, mint régen!      Ritka olyan pontot találni az élet szabályai között, ahol a családok, a nők,  a gyermekek, a bíróságok és a magyar társadalom érdeke ennyire egybeesik.

 

(Ma sem ritka, ha vagyonmegosztás vitáiban, hogy a feleslegesen felduzzadt indulatok miatt 4-8 évig tart a házastársak elszámolása, vagyonmegosztása bíróságokon.)

Ki ne hallott volna zaklatásokról, vagyonmegosztási trükkökről a válásoknál?!  Válás kérdéseiben megkeressük a jó válaszokat, nálunk a szakmai partnereink között többen gyámhatósági szakmai gyakorlattal is rendelkeznek – ne a hatóságoknál intézze a válását!

 
Ráadásul az Európában ismert és a volt házastársak részéről elfogadott a megjelenés a specialista válóperes mediátorok előtt, ahol van vagyon és gyerek, ott a felvilágosítás és a perek megelőzése megerősödött ugrászerűen.

 

 

 

Ha egy nő válik!

Ha a családi válság kialakul annak súlyosbodását a kibeszélés hiánya felerősíti.     Téves információk eljárásokról, tényadatokról a családokat megosztják a válás elindul.

 

 Megbízható válási mediációban a félreértések tisztázódhatnak – a család akár a házasság megújító megoldásokkal egyben maradhat az ügyek bizonyos számosságában.

 

 

Egy nő ne veszítse el színes egyéniségét a válás hónapjaiban!

 

Gyermekek érdeke is a válás előtti megbízható, válási mediáció!
Egyezségi szakértő, reálmediátor per előtti mediációk a szülők viszonyában javulást, vagy jó irányú teljes fordulatot idézhet elő.  Szakmai team több szakmai ágazat képviselőit biztosítja válási központunkban a feleségek számára.

 

Gyermekkel kapcsolattartás a gyermek számára kedvezően az egyéni feltételek teljesebb figyelembevétele a válási mediátor egyezségben történhet meg.

 

 

Bíróságok érdeke is a válás előtti független válóperes mediátorok általi közvetítés a válóper előtt, a válóper tárgyalásai között!

 

Bíróságok számára, a válási közvetítés során részben legalább letisztult álláspontok között, gyorsabb az ítélethozatal. Egy nem együttműködő, rosszhiszemű fél megbírságolása bevétel a bíróságok részére.

 

Válóper jó megoldása a költséghatékony, határozott és megbízható válási jogvita rendezés, válóperes mediáció!
 Magyarország, a magyar társadalom érdeke, egyben a feleség, az asszony érdeke a válás előtti szakmai konzultáció a válásról, válási közvetítés!

 

 Békésen, válás előtti egyezséggel rendelkező ügyekben a volt válófelek megőrzik párbeszédüket egymással.
Sikeresebben, kisebb sérüléssel lépnek új házasságba, vállalknak gyorsabban gyereket az új házasságban.

 

 Ezért dolgozunk a hozzánk forduló nők válóperes élethelyzeteiben, a női méltóság megtartása érdekében a válás alatt! VÁLÁS – VÁLÁS MA válási szakmagazin 50.000 olvasó érdeklődésével!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.