Főoldal » Válóper feleség életében gyermek és vita felsőfokon! – Nők válása ma!

Válóper feleség életében gyermek és vita felsőfokon! – Nők válása ma!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Gyermek és vita elmérgesedése felsőfokon zajlik, ha a rossz házasság lezárása is rosszul – szakemberek közreműködése nélkül történik!

Válásról A-Z-ig szemlélettel dolgozunk.        Ritka olyan pontot találni az élet szabályai között, ahol a családok, a nők,  a gyermekek, a bíróságok és a magyar társadalom érdeke ennyire egybeesik.

 

(Ma sem ritka, ha vagyonmegosztás vitáiban, hogy a feleslegesen felduzzadt indulatok miatt 4-8 évig tart a házastársak elszámolása, vagyonmegosztása bíróságokon.)

Ki ne hallott volna zaklatásokról, vagyonmegosztási trükkökről a válásoknál?!  Válás kérdéseiben megkeressük a jó válaszokat, nálunk a szakmai partnereink között többen gyámhatósági szakmai gyakorlattal is rendelkeznek – ne a hatóságoknál intézze a válását!

 
Kisvárosokban nem számít ritka jelenségnek a több feljelentés a volt férj ellen – megelőzendő a kapcsolattartás igényeit stb.! (Magánlaksértés, személyiségi jogok sérelme stb.)
Rendőrség heti gyakoriságú felhívása, volt férjjel szembeni gyámhatósági, rendőrségi intézkedések bevonása a válás körülményeibe – emberi sorsokat és gyermek sorsokat tehet tönkre.

 

 

 

Ha egy nő válik! Rossz házasságok végén egy rossz válásban a gyerek körüli vita elmérgesedik és rokonok koalíciója jöbn létre.

Ha a családi válság kialakul annak súlyosbodását a kibeszélés hiánya felerősíti.     Téves információk eljárásokról, tényadatokról a családokat megosztják a válás elindul.

 

 Megbízható válási mediációban a félreértések tisztázódhatnak – a család akár a házasság megújító megoldásokkal egyben maradhat az ügyek bizonyos számosságában.
Gyermekek érdeke is a válás előtti megbízható, válási mediáció!
Szülői felügyeleti jogok körüli viták elsősorban a gyermek kárára zajlanak, ha a szülők nem képesek önmérsékletet tanúsítani.
Egyezségi szakértő, reálmediátor per előtti mediációk a szülők viszonyában javulást, vagy jó irányú teljes fordulatot idézhet elő.
 Szakmai team több szakmai ágazat képviselőit biztosítja válási központunkban a feleségek számára.

 

Gyermekkel kapcsolattartás a gyermek számára kedvezően az egyéni feltételek teljesebb figyelembevétele a válási mediátor egyezségben történhet meg.

 

 

Bíróságok érdeke is a válás előtti független válóperes mediátorok általi közvetítés a válóper előtt, a válóper tárgyalásai között!

 

Bíróságok számára, a válási közvetítés során részben legalább letisztult álláspontok között, gyorsabb az ítélethozatal. Egy nem együttműködő, rosszhiszemű fél megbírságolása bevétel a bíróságok részére.

 

Válóper jó megoldása a költséghatékony, határozott és megbízható válási jogvita rendezés, válóperes mediáció!
Gyermekkel kapcsolatos vitáknál a régebben létrejött megállapodások, egyezségek megváltoztatása időről-időre szükségessé válik.
 Ezért dolgozunk a hozzánk forduló nők válóperes élethelyzeteiben, a női méltóság megtartása érdekében a válás alatt! (VÁLÁS-VÁLÁS MENETE MA – válási szakmagazin 50.000 olvasó érdeklődésével!)

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.