Főoldal » A jog ma! Törvénykezési szünet lehetőség felsőfokon a pereskedőknek!

A jog ma! Törvénykezési szünet lehetőség felsőfokon a pereskedőknek!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

A jog ma intézményesítette a bíróságokon a törvénykezési szünet időszakát!

Bírósági ügyekben ez nagy lehetőséget ad a pereskedőknek, átértékelni a perbeli helyzetüket és stratégiát váltani a perben!

Szakmai stábunk a Magyarországon élő, vagy éppen külföldön dolgozó magyar emberek peres és per előtti gondjaival foglalkozik, hogy az költségkímélőbb és hatékonyabb lehessen!

 

Ausztriában élő, Németországban, Spanyolországban, Hollandiában, vagy Londonban, Stockholmban dolgozó magyar tulajdonosok számára a hazai telek, nyaraló, üdülő, vidéki ház gyakrabban válik teherré, vita tárgyává, mint az kellene.

Vidéken a házat elérni a repülőtértől még komoly logisztikai feladat.

Birtokháborítás, közművek lopása, kerítés áthelyezés, károkozás néhány eset, amelyről a hazaérkezők bennünket megkeresve beszámolnak.

 

Balaton, vagy Sopron sok jogvita helye!

 

Balaton körül, Velencei tó körül a külföldön dolgozó ingatlana egyre több szomszédnak, vagy éppen önkormányzatnak kelti fel az érdeklődését – felszólítások, levelek, jogviták!

Londonból, Stockholmból, Dortmundból nem lehet havonta hazajönni a telket rendezni, a házat gondozni, ez meglátszik előbb-utóbb a a nyaralón, telken, üdülőn.

 

A viták, felszólítások indulatokat gerjesztenek, felesleges pereskedés kerekedik belőlük.

Nyár a telek, ingatlan, üdülő viták, perek időszaka, de szakmai tapasztalatunkkal, felkészült szakmai munkánkkal a per kiváltható, vagy még előbb elkerülhető!

Külföldön élő ügyfeleink pontosan tudják, hogy az első személyes konzultáció után, a kollégáinkkal kéthetente skypeon tudják tartani a kapcsolatot, de a legfontosabb, hogy több szakterület szakembereivel csökkentjük a pereskedés esélyét, vagy lezárjuk a megindult pert lehetőleg egyezséggel!

 

Önállóan külföldön dolgozni, külföldön élni, s egyedül itthon pereskedni, jogvitában résztvenni nem érdemes, de nem is célszerű!

Magyarországon a bürokrácia nem ismer emberi határokat. Egyetlen területen sem, így a jogvitákban sem.

Külföldről épületet bővíteni, nyaralóra ráépíteni külön idő és pénz.

 

 

Egy túlépítés, vagy a szokásjog téves értelmezése utáni vitában a felkészült szakértőknek, a vitarendezésnek a jogvitában döntő szerepe lehet a hosszú évek pereskedését megelőzendő módon.

 

Ne legyenek kétségeink – a jogsértett szomszéd biztosan keresni fogja az igazát, ha mi túlterjeszkedtünk az Ő kárára, rovására!

 

Itt kell felhívnunk a figyelmet, hogy egy telek jogvita rendezése során a kártalanítás egyszerűen rendezhető, akár az átépítés is beletartozhat egy jó ADR egyezségbe!

Nyáron felerősödik az ajándékok visszakövetelése eseteinek száma. (fél házak, társasházi lakások, telek stb.)  Éppen a telekre, üdülőre megjelenő költségek, bírságok miatt.

 

Szomszédokkal vitában, peres előkészületben előbb a szakértői mediáció!

 

Felsorolni sem lehet a kialakult viták valódi indítékait, motívumait, melyek között az irigység, a rosszhiszeműség vidéken jelentősen előkelő helyet foglal el.

Nyáron a jogvitában állók nagy lehetősége az ú.n. Törvénykezési szünet

(Őszre kitűzött első bírósági tárgyalások előtt itt a cselekvés ideje! stb.)

 

Kihatással van a határidőkre, a tárgyalások kitűzésére valódi és érdemi lehetőséget teremtve, hogy felkeressék irodánkat, az egész pereskedés, jogvita jó megoldására, a peres stratégia átszabására!

Megbízásokat a konkrét peres ügyek előtt, vagy folyó bírósági perekben az egész országból elfogadjuk a bírósági per kiváltása érdekében.

 

Közvetlen ügyfélszolgálati időpont kiválasztás lehetősége nyáron a törvénykezési szünet alatt a jogviták, peres ügyek megoldása érdekében!                         Jelentkezzen saját peres ügyével, jogvitájával.

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hun    (Forrás: Első Kézből – Bírósági perek lezárása szakmagazin)

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.