Főoldal » AUTOMOTIVE HUNGARY – Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás

AUTOMOTIVE HUNGARY – Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Látogasson el erre a nagyszabású, a magyar autógyártás teljes spektrumát felölelő új járműipari szakkiállításra, mely lefedi a járműgyártás tervezéstől kivitelezésig tartó összetett folyamatát! Nincs hasonló témájú kiállítás a kelet-közép-európai régióban, ennek köszönhető a nagy érdeklődés, mely közel 200 szakmai kiállítót vonzott.

A Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkársága védnökséget vállalt a seregszemle fölött, az ünnepélyes megnyitón Államtitkár úr fővédnöki köszöntőt mond.
Az
 Audi, a Mercedes, az Opel és a Suzuki vezetőivel együtt tartott előadásának a célja a kormányzati elkötelezettség bemutatása a hazai ipar és oktatás hosszú távú, biztonságos fejlődésének hátteréül szolgáló központi döntések iránt.

A szakkiállítás kiváló lehetőség az autóipari trendek és a piac fejlődésének nyomon követésére, a hosszú távú életpálya modellek megismerésére, álláslehetőségek feltérképezésére, hiszen többek között a négy magyarországi OEM és számos piacvezető TIER1 és TEIR2 gyártó is kiállítóként vesz részt a rendezvényen. Mellettük biztosan bemutatkoznak többek között az ipari elektronika, a járműipari informatika, az automatizálás, a design-tervezés, a szerszám- és alkatrészgyártás, a logisztika, a szakmai szervezetek és szakmédia képviselői. A rendezvény a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára is kínál látnivalókat, információkat a hosszútávra tervezhető járműipari tanulási és foglalkoztatási életpályák bemutatásával.

A mind erőteljesebb hazai járműipari tevékenységet jellemzi, hogy a széleskörű kiállítói kínálathoz, HR és toborzóprogramokhoz, magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, mely 3 kiemelt pillérre épül: ÜZLET TUDOMÁNY KARRIER

Ünnepélyes megnyitó
AUTOMOTIVE HUNGARY és az AUTÓTECHNIKA szakkiállítások,
 valamint a „Magyarország a térség járműipari központja” c. konferencia

időpontja: 2013. november 7. (csütörtök) 9.30 óra
A megnyitón beszédet mond:
Szijjártó Péter a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára
Ganczer Gábor HUNGEXPO Zrt. vezérigazgató
A megnyitó után a „Magyarország a térség járműipari központja” konferencián beszédet mond a négy magyarországi OEM – az Audi, a Mercedes, az Opel és a Suzuki vezetője

Cégünk a Magyar Minőségellenőrzési Kft. is bemutatja szolgáltatásait az érdeklődők számára a G pavilon 504/A standjánál, ahol szeretettel várjuk Önt is.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY Szakkiállítás pontos címe:
Hungexpo Budapesti Vásárközpont
Budapest X. kerület, Albertirsai út 10. 


MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.