Főoldal » Az SAP innovációs központot épít Németországban

Az SAP innovációs központot épít Németországban

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az SAP AG innovációs központot hoz létre Potsdamban, ahol az IT-cég az ügyfeleivel közösen fog új szoftvermegoldásokat kifejleszteni. A fókuszba a memória alapú számítástechnika kerül.

 

 

 

 

Az SAP 14,3 millió eurót (kb. 4 milliárd forintot) fektet be, és 100 új munkahelyet hoz létre a német főváros környezetében.
Az innovációs központ szorosan együtt fog működni a Berlin és környékén lévő egyetemekkel, mely terület Németország fontos technológia központjává vált. Az SAP célja ezzel az is, hogy új tehetségeket toborozzon, és közvetlen hozzáférése legyen a helyi tudásbázishoz.

A központ tevékenységének fókuszában a memória alapú számítástechnika lesz, mely technológia lehetővé teszi az óriási mennyiségű adatfeldolgozást másodpercek alatt.

„Potsdamban létre akarjuk hozni a start-up cégekre jellemző hangulatot és agilitást. A fiatal tehetségekkel együtt a jövő megoldásaihoz vezető ötleteket kutatjuk.”-mondta Cafer Tosun, a szervezet igazgatója.

Matthias Platzneck, Brandenburg tartomány miniszterelnöke a sajtótájékoztatón kiemelte: „régiónk kreatív, és kozmopolita atmoszférája ismét neves céget vonzott Brandenburgba.”

A potsdami szervezet, mely még ezévben elkezdi munkáját, egyedinek számít az SAP világában, de szorosan együttműködik, és kiegészíti a 14 fejlesztési központ munkáját.

 

Forrás: http://ceginfo.computerworld.hu/hirek/sap/innovacios-kozpontot-epit-az-sap
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.