Főoldal » Bill Burnet, Dave Evans: Tervezd meg az életed

Bill Burnet, Dave Evans: Tervezd meg az életed

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Stanford Egyetem professzorai, az Apple egykori vezető formatervezői segítenek abban, hogy a formatervezői gondolkodásmód elsajátításával bármely életszakaszban a fejlődés útjára léphessünk, és végre azzá válhassunk, akivé valóban szeretnénk.
No 1. New York Times Bestseller
Életünk egészére hatással vannak a dizájnerek. Elég csak körülnéznünk a munkahelyünkön vagy a lakásunkban, és lépten-nyomon okostelefonokba és formatervezett bútorokba botlunk. Minden egyes tervezői feladat egy problémafelvetéssel kezdődik, amelynek megoldására egy csapat vállalkozik, addig finomítva elképzeléseit, amíg el nem jut a lehető legjobb eredményig. Miért ne tekinthetnénk hasonlóképpen a saját életünkre is?
Bill Burnett és Dave Evans formatervezőként számos termék tökéletesítésében részt vettek. A Stanford Egyetemen évek óta futó kurzusukat egy kreatívabb, boldogabb élet reményében több ezren kipróbálták már. A tervezői gondolkodásmód („design thinking”) elsajátításával könyvükön keresztül most a saját életünket is boldogabbá és teljesebbé tehetjük.
A bemutatott valós élethelyzetek és kipróbált módszerek által képessé válhatunk arra, hogy praktikusan és kreatívan gondolkozzunk, és learassuk saját tervszerű munkák gyümölcsét, vagyis olyan életet éljünk, amilyet szeretnénk. Márpedig egy jól felépített élet egyet jelent a jó élettel.
Bill Burnett a Stanford Egyetem formatervezési programjának vezetője. Olyan termékek kialakítása fűződik a nevéhez, mint például az Apple PowerBookja.
Dave Evans formatervezőként ugyancsak a Stanford munkatársa. Az Apple-nél ő volt az első egerek kialakításért felelős csapat vezetője.
Honlap: http://designingyour.life/

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.