Főoldal » Bíróság előtt mérlegelni érdemes! Bíróságon a per sok tanulságot hordoz!

Bíróság előtt mérlegelni érdemes! Bíróságon a per sok tanulságot hordoz!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Egy ember  életében többször kerülhet hosszú bírósági per kellős közepébe. Bírósági per előtt mérlegelni és jó döntéseket meghozni kíméli az életet, kíméli a pénztárcát.

Bíróságon a pereskedés rengeteg tanulsággal jár!

 

Ilyen a válás utáni szétköltözés, de az osztatlan közös tulajdon rendezetlensége, a szülők telkére való építkezés stb.

 

Megörökölt közös vidéki lakatlan ház, vagy válóper gyerekkel több ingatlan mellett hosszú jogvita, hosszú perek témája lehet évtizeden keresztül.

 

Épületek és jogviták mindennaposak.

 

Bírósági tárgyalások száma annál több lehet, minél több az eldöntetlen jogi vita a felek által álláspontjaikkal feltárt részletekben, illetve minél több szakmai kérdés eldöntése vár a szakértői megállapításokra. (Igazságügyi földmérő szakértő, ingatlanforgalmi szakkérdésekben igazságügyi ingatlanforgalmi szakértő stb.)

 

Személyes konzultációinkon megismerhetünk olyan eseteket, ahol ilyen jellegű perek 13 évig, van ahol 20 év fölötti időszakig tartanak el, az említett okok miatt.

Temérdek kiadás, díjak különféle szakembereknek – de a bírósági per vége még nem látszik!

 

Önöktől, jogvitában álló emberektől tudjuk, megismertük az elmúlt közel két évtized szakmai munkája alatt, hogy bírósági perben a résztvevők több alkalommal változtatják meg az egyezségről való gondolkodásukat.

Jól dönteni, szakmai stábunkat megkeresni egy bírósági per alatt szinte sohasem késő.

 

                                             Bírósági perek sokféle tanulságot hoznak a pereskedőnek!

 

Különösen az elköltözések előtt, vagy osztatlan közös tulajdon vitáiban a felek szándéka, körülményei, hogy mit éreznének méltányos megállapodásnak szakembereinkkel jól felmérhető.

 

Számos adott települési előírás megismerése pl. az önálló telek leválasztása lehetőségét behatárolja.     Ez osztatlan közös tulajdon és használat eseteiben kihathat megállapodásra, egyezségre!

 

Erősen értékelendő körülmény, hogy van-e kiskorú tulajdonos a jogvitában, mert ott a gyámhatóság bevonása nélkülözhetetlen.

Bírósági per előtt, bírósági per közben döntsön jól!

 

Tanuljon mások hosszú pereskedéseinek itt megfogalmazott tanulságaiból– keresse fel irodánkat Budapestről, vidékről, külföldről!

(Forrás: Első Kézből – Bírósági perek lezárása szakmagazin)

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.