Főoldal » Euro és Magyarország! Miért kérdés a politika részéről?

Euro és Magyarország! Miért kérdés a politika részéről?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

A magyar emberek számára az euro bevezetésének többszöri elmaradása (akkori politikai felvetések után)  sokkal több veszteséget jelentett, mint hasznot hozott volna.

Különösen a tömeges külföldi munka idején, az euro árfolyama a forint összevetésében, érezhetően kihat a családok életére a fővárosban, vidéken.

 

Politikailag még nem kibeszélt kérdés, hogy a devizahitelesek ügyében mi is történt a devizaváltásoknál, illetve az MNB háza táján a devizahitelesek “kimentése” idején.

Mérsékelt demokrata politika minden az állampolgároknak, a budapesti és vidéki embereknek jó politikai kezdeményezést szívesen támogat.

 

 

Az euro bevezetése egy nagyon időszerű, folyamatosan késlekedő mozzanat!

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy a magyar embereknek jobb a valuta átváltás kiküszöbölése, a vállalkozások tisztábban láthatják saját versenyben elfoglalt helyüket. (Torzító belső árfolyamok nélkül.)

Mérsékelt demokrata politika külön felhívja a tudatos fővárosi szavazók figyelmét, hogy a régi pártok kormányzásai során a szükségszerű igény szinte minden kormánynál felmerült az euro bevezetésére, de azt a politikai korrupció, politikai háttér érdekek – a magyar emberek hátrányára – elodázták.

 

Magyarországon az euro bevezetésére külső és belső feltételek ma még adottak. Az euro vita lezárása, az euro bevezetése minden haladó politikai irány által támogatandó!

 

Brüsszel ösztönző lépéseket dolgozott ki a tagállamok euro bevezetése érdekében.

A mai kormány az euro bevezetésének gazdasági feltételeit helyreállította, ez kétségtelen sikere.

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a politikai háttér korrupcióját (politika hosszú árnyékainak egyikét) az euro ügyben le kell tudnia győznie a magyar politikának!

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.