Főoldal » Hogyan menetelhetett az arany éveken keresztül, félreértésre alapozva?

Hogyan menetelhetett az arany éveken keresztül, félreértésre alapozva?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A rally az arany piacán az elmúlt néhány év óta félreértésen alapul a globális gazdaság problémái és a félreértés, hogy mi a mennyiségi lazítás.

A befektetők csak most kezdik felismerni, hogy a keretet az elemzéshez nem tud elszámolni, hogy mi történik a világ most. Ezek fokozatosan megtanulta, hogy a gazdasági tanultak a tankönyvek aktualizálni kell. Ezért kezdenek, hogy bedobja a törülközőt arany és miért várják az ár tovább csökken.

A makrogazdasági helyzet vásárol aranyat lehet összefoglalni a közelmúltban észrevételeit John Reade, partner és arany stratégája a Paulson & Co, aki azt mondta: “a szövetségi kormány is nyomtat pénzt példátlan mértéke létre a kereslet az arany, mint alternatív valuta. It ez a várható globális papírpénz megalázottság ami aranyat vonzó, hosszú távú befektetés. ” (Financial Times, április 15., 2013.) Ez az elemzés félreértésen alapul mennyiségi lazítás. Továbbá nem veszi figyelembe a szokatlan viselkedését a gazdaság szemben a “mérleg recesszió.”

Kormányok valóban folytat mennyiségi lazítás. De hogy lehet nevezni nyomtatás pénzt? Igaz, a központi bank mérlegében bővíti, hanem a magánszektor oldalon, csak annyi történik, hogy a bankok helyett az egyik eszköz a másik – eladni kötvényeket a központi bank és kap tartalékok a helyükön. Vannak tartalékok arány? Ez egy filozófiai kérdés hasonlít kér, amikor az élet kezdődik – a koncepció, vagy a születéskor.

Bank tartalékok gyakorlatilag embrionális pénzt, hogy még nem született meg. A bank szülni új pénz alapján a tartalék a tört tartalék rendszert hozzon létre, és pénzt kölcsönöznek ki. De amíg a kölcsönök tettek, és az új pénz született, tartalék csak potenciális pénzt ül a központi bank méhében.

(Bővebben: Amit a Silver diagram beszéltem Gold)

Abban a pillanatban, ez a szülő folyamat nem történik. A pénz multiplikátor (a növekedés széles monetáris aggregátumok képest a növekedés monetáris bázis) összeomlott az egész fejlett világban a banki hitelezés stagnál vagy csökken.

Az ok a központi bankok a hatás nem is ad pénzt ingyen, hogy mi vagyunk a mérleg recesszió. Mindaddig, amíg a fogyasztók és a vállalatok meg, hogy az értéke a vagyon – házak, bevásárlóközpontok vagy bármi más – nem éri el a kötelezettségek értékében vettek be kell fizetni az adott eszköznek (a helyzet technikailag nevezik “csődbe”) fognak nem lesz abban a helyzetben, hogy az új hitelek nem számít, milyen olcsó vannak. Ők csak akkor érdekli pénzt takaríthatunk meg, és a hitelek visszafizetésére.

Ez a szempont a mérleg recesszió megzavarja az emberek, akik csak a tapasztalt tipikus recesszió miatt a jegybank a kamatok aránya. A normál recesszió, ha a központi bank csökkenti a kamatlábakat ismét hitelfelvevők visszatérés és a dolgok vissza a normális kerékvágásba. A mérlegben recesszió, mint történt Japánban, ez nem történik meg.

(Bővebben: A Race to Cut Árak: Nézd, mire Japán indított)

A problémát súlyosbítja, mert manapság a kormányok, különösen Európában, nem értik a különbséget. Futnak afoul a tévedés összetétele: lehetetlen, hogy mindenki pénzt takarítanak meg egy időben, mert egy ember kiadások egy másik személy jövedelme. Kell lennie néhány hitelfelvevő a legvégső, hogy a pénz újra. A kormány általában csak ezt a szerepet, de ez ellentétes a tendencia a hivatalos ideológia manapság. Éppen ellenkezőleg, a kormányok igyekeznek pénzt megtakarítani is. Az eredmény egy olyan lefelé tartó spirál csökkenő kiadások, csökkenő jövedelmek és a csökkenő árak.

Míg az arany hibákat várja hiperinfláció, a globális gazdaság csúszik először a dezinfláció, majd – ki tudja? – Talán defláció. Ne feledje, hogy Japánban, az ingatlanpiaci buborék 1991-ben tetőzött, de a defláció nem indul el, amíg 1999. Ez még korai napokban.

Mivel az emberek felhalmozás arany számítva hiperinfláció fokozatosan rájönnek, hogy azok a dolgok visszafelé, akkor kezdenek el, és fektessék pénzüket dolgozni több termelési eszközök, mint például a készletek. A fizikai piac hogy a mai árak, mint a tűz-eladás alku, de a befektetők gazdaság arany papíron valószínűleg felülvizsgálatát, hogy szükség van egy eszköz, hogy töltse ki a szerepet, hogy az arany jelenleg játszik a portfólió.

(Bővebben: Relax, India hatalmas arany import Valószínűleg egyszeri)

A kockázat az arany, hogy az emberek a fizikai és a papír piacán lát különböző. Sok ember, aki fizikai arany hordhatjuk, soha nem kell jelölni a piac, és ha rosszabb jön legrosszabb is át le a gyermekeiknek. De sok ember tartja papír arany nem kap külön öröm a befektetési, a piaci értéken legalább negyedévente, és elveszítik munkájukat (és ezzel elvesztik még a lealacsonyító bankjegyek!), Ha befektetéseik baj.

Arra számítok, több értékesítési jönni, amíg az ár esik jóval a marginális termelési költség, a becslések szerint körülbelül 1100 $ egy uncia, és a kínálat csökkenni kezd.

Forrás: http://www.cnbc.com/id/100756275

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.