Főoldal » Információk – per ma! Ügyfélszolgálat per előtt, per után!

Információk – per ma! Ügyfélszolgálat per előtt, per után!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Jogkereső emberek számára közvetlenül elérhető ügyfélszolgálat, hogy egy lépéssel előbbre járjon saját ügyében , az emberi méltóság védelme megtartása mellett!

Magyarországon megnövekedett annak esélye, hogy ember a bíróságon, család a bíróságon találja magát egy jogvita után! Ha vita van azt a google, facebook önmagában nem oldja meg.

Ennek oka az új Ptk. erős változásai, az új perrendtartás új szabályai.

Hiába az internet, a google, a facebook a részletes és komoly ügyfélszolgálat felkeresése ezekkel nem lesz pótolható!

Sokan vallják a szakemberek közül, hogy a fekete-fehér betűk világán túl, maga a jogalkalmazás (bíróság gyakorlata, hatóságok gyakorlata stb.) önálló jogforrásként hat a családok bíróság előtti, egymás közötti különböző vitás eseteire.

Folyamatos tapasztalat, hogy a családok jogsérelmeinek, vitáinak kialakulását még az EJEB strasbourgi eljárásai is változóan közelítik meg.

Egyre gyakoribb az általunk ismert strasbourgi esetekben a 2000 euro, 3000 euro az ilyen strasbourgi kérelmek utáni EJEB egyezségi ajánlásokban.

Szakmai munkánkban a családok per előtt, családok a bíróságon helyzeteiben a takarékos per, bírósági perek kiváltása célokat követjük!

Megbízható szakemberek munkacsoportja, segítőkész ügyfélszolgálat áll (Több évtizede a szakmai résztvevőkkel) a perek előtt az emberek, családok rendelkezésére nálunk!

Szakmai hitvallásunk, hogy az emberek a bíróságon helyzeteiben, családok a per előtt élethelyzeteiben az ügyfél érdekvédelem, a kommunikáció, a jogtudatosság, a szakmai kérdések pontos válaszai adnak döntési helyzetet az embereknek, őrzik meg emberi méltóságukat legjobban. (Orvos témái, építési-felújítási szakmai kérdések, kommunikációs stratégia vitában stb.)

Ma a családok számára, az emberek számára a vitákban, perekben hozott jó döntés, akár több millió forint megtakarítását jelenti! Ebben is számíthat a felkészült és profi szakembereinkre!

Jogtudatosság erőssége, segítőkész ügyfélszolgálat a jogkövetés elősegítése alapja! Komoly szakmai munka és pragmatikus ügyfél érdekvédelem együtt szolgálja a magyar emberek érdekeit! Peres kommunikáció sok mindenben megoldás lehet, a jog és pereskedés helyett!

Per át nem gondolt szándéka ma, hatalmas kiadás holnap!

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (munkaidőben 10-18h munkanapokon)

Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyfelszolgalat@eposta.hu Budapesten és vidéken ügyek és perek, panaszok!

Segítsen információnkkal ismerőseit, barátait vidéken és Budapesten!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.